Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijā" notiks pirmais "MIX divīzijas" turnīrs pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

"Brazīlijā" notiks pirmais "MIX divīzijas" turnīrs pludmales volejbolā
Foto: Jānis Dakša, beachvolley.lv

Sestdien, 23.janvārī Pludmales sporta centrā "Brazīlija" norisināsies pirmais "MIX divīzijas" turnīrs pludmales volejbolā. Turnīrā var piedalīties komandas, kuras sastāv no trīs spēlētājiem - diviem vīriešiem un vienas sievietes vai divām sievietēm un viena vīrieša.

Turnīrā var piedalīties ikviens spēlēt gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem. Turnīrs tiek spēlēts pēc starptautiskajiem pludmales volejbola noteikumiem.Turnīrs norisinās divās kārtās, grupu turnīrā un Finālā.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikumu uz e-pastu: beachvolley@beachvolley.lv., minot sekojošu informāciju – konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, kontakttālruni un e-pastu. Visa informācija par turnīru beachvolley.lv.

Par turnīru:

Pieteikšanās turnīram - līdz 22. janvāra pl. 24.00
Reģistrācija turnīram – 23. janvārī pl. 13.30 – 13.45
Turnīra sākums – 23. janvārī pl. 14.00
Dalības maksa – 24 Ls no komandas
Balvu fonds: 1. vieta - 35 Ls, 2. vieta - 25 Ls, 3. vieta - 15 Ls + balvas no "Cafe Brazil"

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv