Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs / Sorokins Somijā sāks pret austriešiem

Jānis Celmiņš

Samoilovs / Sorokins Somijā sāks pret austriešiem
Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ceturtdien uzsāks dalību pasaules kausa posmā Somijai piederošajās Ālandu salās. Pirmajā kārtā Latvijas dueta pretinieki būs Florians Gošs un Aleksandrs Horsts (Austrija).

Latvijas duets Somijas posma pamatturnīrā izsēti ar 17. numuru, kas pretiniekos devis par vienu vietu augstāk izsētos austriešus Florianu Gošu un Aleksandru Horstu. Ar šo duetu Aleksandrs Samoilovs spēlēja Pekinas olimpiskajās spēlēs kopā ar Mārtiņu Pļaviņu. Atmiņas noteikti nav tās patīkamākās, tāpēc nu kopā ar Ruslanu Sorokinu jāmēģina revanšēties.

Visaugstāko vietu pasaules kausa posmos Austrijas duets šosezon sasniedzis Polijā, kad Stare Jablonki pilsētā izcīnīja septīto vietu. Vēl austrieši šosezon var lepoties ar trim devītajām vietām, attiecīgi pasaules čempionātā Norvēģijā, kā arī pasaules kausa posmos Gštādē un Klāgenfurtē.

Mūsu pludmales volejbolistiem sirdi noteikti vēl silda līdz šim lielākais panākums Latvijas pludmales vēsturē – otrā vieta pasaules kausa posmā Kristiansandā. Kopumā Samoilova un Sorokina pirmo kopīgo sezonu jāvērtē kā ļoti veiksmīgu, arī pasaules čempionātā izcīnītā devītā vieta uzskatāma par lielu sasniegumu.

Duetam šosezon vēl paredzēts aizvadīt divus pasaules kausa posmus – Somijā un Nīderlandē. Derētu pielikt treknu punktu sezonai.

Spēli pret austriešiem Latvijas duets uzsāks jau rīt no rīta pulksten 9.00 uz otrā korta.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 23:42, pirms 15 gadiem
50/50

     [+] [-]

, 2009-08-20 09:50, pirms 15 gadiem
40/60