Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Freidenfeldiem zaudējums pret amerikāņiem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Freidenfeldiem zaudējums pret amerikāņiem
Mārtiņš Freidenfelds
Foto: www.beachvolley.lv

Neveiksmi FIVB pasaules kausa posma sacensībās pludmales volejbolā, kas šonedēļ norit Ālandu salās (Somija) piedzīvojuši brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi. Kvalifikācijas 1. kārtā viņi ar 18:21, 18:21 piekāpās ASV duetam Van Cvītens / Badingers.

FIVB pasaules kausa posma sacensībās, kas šonedēļ norisinās Somijai piederošajās Ālandu salās, Latviju vīru konkurencē pārstāv divi dueti. Kristiansandas posma sudraba godalgu laureāti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins šīs sacensības uzsāks no pamatturnīra, bet Latvijas čempionāta 4. vietas ieguvēji brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi turnīru sāka no kvalifikācijas 1. kārtas.

Lai gan vakar izlozē tika nolemts, ka viņu pirmie sāncenši būs grieķi Emanuelu Ksenakis / Nikoss Zoupanis, tomēr šorīt pretinieki pamanījās – pretī stājās amerikāņi Marks Van Cvītens un Dankans Badingers. Lai gan amerikāņu kontā bija mazāk reitinga punktu un viņi kvalifikācijā bija izlikti ar zemāku numuru, tomēr spēlē viņi apspēlēja latviešus ar 21:18, 21:18.

Šodien pamatsacensības Ālandu salās iesāks mūsu dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone, tiekoties ar amerikānietēm Endžiju Ekersu / Tairu Tērnu, bet Samoilovs un Sorokins savus pirmos pretiniekus uzzinās tikai šovakar, bet pirmo spēli aizvadīs rīt.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2009-08-19 13:14, pirms 15 gadiem
Pieredzes trūkums!

  -1 [+] [-]

, 2009-08-19 15:29, pirms 15 gadiem
KALPAKS rakstīja: Pieredzes trūkums!
meistarības arī