Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei zaudējums arī otrajā spēlē un 13. vieta

Jānis Celmiņš

Minusai un Jursonei zaudējums arī otrajā spēlē un 13. vieta
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone piedzīvojušas otro zaudējumu Berlīnē notiekošajā Eiropas čempionāta posmā un ierindojušās 13. vietā. Otro zaudējumu latvietes piedzīvoja mačā ar Nīderlandes duetu Van Ierselu / Keizeri - 0:2.

Jau ziņojām, ka pirmajā turnīra kārtā Latvijas duets ar 0:2 piekāpās Nīderlandes pārim Morēnai / Veselinkai un turnīru bija spiestas turpināt tā sauktajā "zaudētāju zarā." Kā vēlāk izrādījās latvietes turnīrā nespēja uzvarēt ne setā un turnīra noslēgumā bija spiestas samierināties ar 13. vietu.

Nokļuvušas "zaudētāju zarā" latvietes piekāpās vēl vienam Nīderlandes duetam Van Ierselai / Keizerei. Pirmajā setā Latvijas dueta kontā 19 punkti (19:21), otrajā vien 14 (14:21).

Berlīnes posms Latvijas duetiem nebija veiksmīgs. Mārtiņš Pļaviņš un Lauris Iecelnieks nespēja pārvarēt kvalifikācijas turnīra pirmo kārtu, bet otrs mūsu vīru duets Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins kvalifikācijas sacensību trešās kārtas spēli nepabeidza savainojuma dēļ. Pēc portāla eSports.lv rīcībā esošās informācijas Samoilovam kājās sākuši raut spēcīgi krampji.

Pēc Jāņiem visi trīs Latvijas dueti dosies uz Norvēģijas pilsētu Stavangeri, kur no 26. jūnija līdz 6. jūlijam risināsies 2009. gada pasaules čempionāts.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com