Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Pludmalē", Skonto hallē notiks otrais "Capital Ghetto Beach" turnīrs

Jānis Celmiņš

Janvāra pēdējā nedēļā gaidāma otrā "Capital Ghetto Beach" pludmales volejbola turnīru sērija, uz kuru pieteikties aicināts ikviens interesents bez vecuma un meistarības ierobežojuma.

Kā ierasts, dalībniekiem ir iespēja pieteikties uz sev vēlamo atlases turnīra dienu 25., 26. vai 27. janvārī, lai cīnītos par kvalifikāciju finālam, kas norisināsies "Ghetto Basket Winter Edition" ietvaros 29. janvārī turpat Skonto hallē. Finālā par naudas un veicināšanas balvām no atbalstītājiem cīnās katras atlases turnīra dienas labākās 2 komandas.

Pirmajā "Capital Ghetto Beach" turnīru sērijā, kas risinājās decembrī, uzvaru izcīnīja Sandris Kalniņš un Kaspars Salmiņš, aiz sevis atstājot secīgi Uģi Puķīti/Mārtiņu Dauburu un Rihardu Finsteru/Aleksandru Soloveju.

Informācija par turnīru:

Atlases turnīri: izvēloties sev vēlamo atlases dienu 25., 26. vai 27. janvārī.
Finālturnīrs: 29. janvārī.
Reģistrācija: 17:30
Turnīru sākums: 18.00
Dalības maksa: 12 Ls no komandas (finālturnīrs bez maksas).
Pieteikšanās: sūtot dalībnieku vārdu/uzvārdu un komandas kontakttālruni uz info@tavapludmale.lv līdz 24. janvārim plkst. 24.00.

Visiem reģistrētiem turnīru dalībniekiem:

25% atlaide laukumu īrei līdz finālturnīra dienai.
Wwelcome drink 29. janvāra afterparty bārā/klubā "Ofiss".

Informācija: tavapludmale.lv un tel. 25400040.