Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

U19 čempions Auziņš: ''Šis ir viens no labākajiem turnīriem manā dzīvē''

U19 čempions Auziņš: ''Šis ir viens no labākajiem turnīriem manā dzīvē''
U19 pasaules čempioni Kristians Fokerots un Gustavs Auziņš kopā ar treneri. Foto: LVF

Komentārā Latvijas Volejbola federācijai pēc izcīnītajām zelta medaļām U19 pludmales volejbola pasaules čempionātā Kristians Fokerots un Gustavs Auziņš uzsvēra panākuma nozīmību turpmākajā sportista karjerā. Priecīgi par sudrabu bija cits Latvijas duets Olivers Bulgačs ar Dāvi Teteri, kuru sākotnējais mērķis bijis aizspēlēties līdz ceturtdaļfinālam.

Šodien vēsturisku sasniegumu Latvijai guva U19 pludmales volejbolisti Kristians Fokerots/Gustavs Auziņš un Olivers Bulgačs/Dāvis Teteris, kuri sava vecuma grupas pasaules čempionātā ieņēma pirmās divas vietas. Par čempioniem divos setos kļuva Fokerots ar Bulgaču.

''Turnīrs bija īpašs un vēl ilgu laiku paliks manā atmiņā. Liels prieks, ka beigās parādījām, ka esam labāki. Prieks par šo turnīru un sezonu kopumā – divas medaļas Eiropā (Eiropas U22 čempionātā sudraba medaļa, Eiropas U18 čempionātā zelta medaļa) un viena pasaules čempionātā, tas man ir liels notikums. Domāju, ka šī sezona ir ļoti nozīmīga manai turpmākajai karjerai,'' pēc zelta iegūšanas teica Kristians Fokerots, kuram līdzvērtīgi piebalsoja viņa pārinieks Gustavs Auziņš.

''Mēs ar Kristianu esam ļoti priecīgi un lepni par paveikto, aizvadījām lielisku turnīru. Jau no paša sākuma koncentrējāmies uz katru spēli, laukumā atdevām visu, esam ļoti priecīgi, ka sacensības šādi noslēgušās. Jā, šis ir viens no labākajiem turnīriem manā dzīvē.''

Bēdīgi par iegūtajām sudraba medaļām nebija arī Olivers Bulgačs un Dāvis Teteris, kuri uzsvēra, ka iegūtais rezultāts ir smagā darba augļi. ''Uz turnīru nebraucām ar ekspektācijām par finālu, zinājām, ka esam laba komanda un spējam cīnīties ar visiem pāriem. Uz katru spēli gājām kā uz pēdējo un centāmies parādīt savu labāko sniegumu. Esam priecīgi un apmierināti ar mūsu sniegumu, kaut arī finālā līdz uzvarai nedaudz pietrūka. Šī medaļa ir labs sasniegums un būs motivācija strādāt tālāk. Apziņa, ka esam otrie pasaulē, liek domāt, ka ieguldītais darbs atmaksājas un mēs strādājam pareizajā virzienā. Īpašs paldies trenerim Atvaram. Paldies viesiem, kas palīdzēja līdz šai medaļai nonākt un, protams, tiem, kas atbalstīja mūs turnīra gaitā,'' pēc sudraba Latvijas Volejbola federācijai teica Bulgačs.

''Pēc šāda turnīra var teikt tikai labus vārdus. Atbraucām un zinājām, ka varam cīnīties ar visām komandām, neskatoties uz to, ka mērķis bija nosprausts tikt līdz ceturtdaļfināla spēlēm. Cīnījāmies un nospēlējām maksimālo spēļu skaitu, spējām parādīt, ka Latvija ir konkurētspējīga valsts. Vēl joprojām grūti noticēt, ka finālā abas komandas bija no Latvijas. Milzīgs paldies arī visiem gan klātienē, gan arī tiem, kuri mūs atbalstīja attālināti,'' pēc lielā panākuma izteicās Dāvis Teteris.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija


, 2022-09-18 22:38, pirms 2 gadiem
Šis ir izcili Latvijai! Un Atvaram!
, 2022-09-18 23:02, pirms 2 gadiem
Čaļi malači!
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com
3

Samoilova/Graudiņa zaudē ķīnietēm un Brazīlijas elitē iegūst devīto vietu

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā turpinās elites posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien piekāpās ķīnietēm (16:21, 12:21) un ierindojās devītajā vietā.