Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunā pludmales volejbola sezona startēs jūnijā

Jānis Celmiņš

Latvijas jaunā pludmales volejbola sezona startēs jūnijā
Ruslans Sorokins un Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

Latvijas 2010. gada pludmales volejbola sezona sāksies 18. jūnijā, ar "Zelta OPEN" pirmo posmu vīru duetiem. Kopumā šovasar paredzēti pieci turnīri vīru duetiem un trīs dāmām, tāpat paredzēts turpināt tradīciju, organizējot turnīrus neprofesionāļiem.

Atšķirībā no iepriekšējās sezonas, kad skaidrība par plānotajiem turnīriem bija tikai īsi pirms paša sezonas sākuma, šosezon skaidrība ir krietni ātrāk. Sezona sāksies ar "Zelta OPEN" pirmo posmu vīru duetiem 18. – 20. jūnijā. Jau pēc nedēļas plānots pirmais Latvijas čempionāta posms dāmām un vīriem (neprofesionāļiem) – "Zelta OPEN Challenger".

Tāpat, turpinot pagājušajā vasarā ieviesto tradīciju, šosezon paredzēts arī "King of the beach" turnīrs ar visu labāko Latvijas pludmales volejbolistu līdzdalību.

Paredzēts, ka visi Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" posmi risināsies Dubultu pludmalē, Baznīcas ielas galā.

Līdz šim skaidrība ir par četriem turnīriem un to norises laikiem:

"Zelta OPEN" 1. posms vīriešiem – 18. - 20. jūnijam
"Zelta OPEN" 2. posms vīriešiem – 2. - 4. jūlijam
"Zelta OPEN Challenger" 1. posms – 26. - 27. jūnijam
"Zelta OPEN Challenger" 2. posms – 10. - 11. jūlijā

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv