Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa/Jursone uzvar un turpina cīņu

Jānis Pārums

Minusa/Jursone uzvar un turpina cīņu
Foto: www.fivb.com

Varnas (Bulgārija) "Challenger" turnīrā šorīt uzvaru izcīnīja Latvijas pludmales volejbola duets Inguna Minusa un Inese Jursone, kas trijos setos ar 2:1 pieveica slovākietes Dubovcovu/Nestarcovu.

Ar pirmo numuru izliktās latvietes uzvarēja pirmo setu ar 21:18, taču otrajā ļāva slovākietēm (izsētas ar 11. numuru) pārņemt iniciatīvu. Rezultāta sekoja zaudējums setā ar 16:21 un izlīdzinājums pa setiem - 1:1. Izšķirošajā setā gan Minusa un Jursone atkal nodemonstrēja labu sniegumu, uzvarot ar 15:10, kas nodrošināja uzvaru arī visā spēlē.

Šodien plkst. 14:00 Latvijas pārstāves turpinās cīņu par medaļām. Mūsu pretinieces būs vācietes Hitermana un Šūmahere, kas turnīrā izsētas ar ceturto numuru. Šī mača zaudētājas ierindosies septītajā vietā, bet uzvarētājas iekļūs pusfinālā.

Izmantotie resursi:
cev.lu: CEV Home

     [+] [-]

, 2010-07-17 13:59, pirms 14 gadiem
Uzvaras gadijumaa, vel cinisies, lai tiktu pusfinalaa, pusfinaals buus, ja uzvarees divas speeles peec kaartas.