Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa/Jursone uzsāks cīņu par Mislovices PK posma pamatturnīru

Krišs Upenieks

Minusa/Jursone uzsāks cīņu par Mislovices PK posma pamatturnīru
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: www.volley.ru

Jau rīt Latvijas labākās pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone sāks savu Pasaules kausa posmu karuseli. Savu pirmo posmu latvietes aizvadīs Polijas pilsētā Mislovicē, kur sacensībās nāksies uzsākt ar kvalifikācijas barjeru.

Pagājušā sezona 2009. gada Eiropas čempionēm noteikti jāvērtē kā neveiksmīga, klīda arī runas, ka volejbolistes kopā arī varētu vairs nespēlēt, tomēr arī šo sezonu Minusa/Jursone ir uzsākušas kopā, tādēļ ceram, ka šis gads būs daudz veiksmīgāks.

Maija sākumā Inguna Minusa un Inese Jursone piedalījās pirmajā EEVZA pludmales volejbola posmā. Latvijas pludmales volejbolistes veiksmīgi aizcīnījās līdz astotdaļfinālam, kur gan trīs setos nācās zaudēt Krievijas duetam Svetlanai Popovai / Natālijai Urjadovai.

Ar sacensībām Polijas pilsētā Mislovicē Minusa/Jursone uzsāks Pasaules kausa posmu sezonu. Mūsējās šīs sacesnības uzsāks no kvalifikācijas turnīra, kurā ir izsētas ar 13. numuru. Tādējādi pirmā kārta mūsējām brīva, bet otrajā jātiekas ar Bonerova/Hermanova (Čehija, 45.) - Kongšāvna/Āsa (Norvēģija, 20.) mača uzvarētājām. Pirmā spēle mūsējām 14:15 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...