Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijā" svētdien Mix divīzijas turnīrs

Jānis Celmiņš

2011. gada pirmais "Mix divīzijas" turnīrs Pludmales atpūtas un sporta centrā „Brazīlija” risināsies jau šo svētdien pulksten 12.00. Turnīrā var piedalīties ikviens spēlēt gribētājs bez ierobežojumiem, īpaši pieprasītas ir daiļā dzimuma pārstāves. Komandas sastāv no trīs spēlētājiem - diviem vīriešiem un vienas sievietes vai divām sievietēm un viena vīrieša.

Turnīri tiek spēlēti pēc starptautiskajiem pludmales volejbola noteikumiem. Spēlētājiem pēc iegūtajiem rezultātiem tiek piešķirti reitinga punkti, kas tiek ņemti vērā izliekot spēlētājus nākošajos turnīros. 1.-3. vietai Pludmales atpūtas un sporta centra „Brazīlija” sarūpētās balvas.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 19. janvārim plkst. 17:00 uz beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Reģistrācija turnīram 23. janvārī no plkst. 11:30, dalības maksa 24 ati no komandas.

Pludmales centrā „Brazīlija” pieejamas gan dušas, gan ģērbtuves, kā arī „Cafe Brazil”, kurā katrs spēlētājs var ieturēt „Turnīra pusdienas” tikai par 2,30 Ls.

Informāciju sagatavoja:
Ruta Millere