Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža un Āboliņš pasaules U-21 čempionātu sāk sekmīgi

Jānis Celmiņš

Regža un Āboliņš pasaules U-21 čempionātu sāk sekmīgi
Haralds Regža un Armands Āboliņš
Foto: Renārs Buivids

Latvijas jaunie pludmales volejbolist Haralds Regža un Armands Āboliņš ar uzvaru sākuši pasaules U-21 čempionātu, kas šajā nedēļā risinās Turcijas pilsētā Alānjā. Apakšgrupas pirmajā spēlē mūsu puiši divos setos pieveica vienaudžus no Spānijas Mendesu un Medinu – 2:0.

Jau ziņojām, ka vakar pasaules čempionāta U-21 vecuma grupā kvalifikācijas turnīru nespēja pārvarēt mūsu meitenes Anete Krastiņa un Jana Jaudzema, tādejādi izstājoties no tālākās cīņas turnīrā.

Haralds Regža un Armands Āboliņš turnīru šodien sāka ar pamatsacensībām. Apakšgrupas pirmajā spēlē mūsu puišiem pretī stājās spāņi Mendess / Medins. Maču nedaudz veiksmīgāk iesāka mūsējo pretinieki, izvirzoties vadībā ar 8:6, bet tehniskajā pārtraukumā dueti devās pie trīs punktu pārsvara spāņiem – 12:9. Tuvojoties seta beigām Latvijas duets tomēr spēja spēli lauzt un uzvarēja pirmajā setā ar 21:17. Otrajā setā mūsējie vadību ieguva jau ar pirmajām izspēlēm un noveda spēli līdz uzvarai – 21:19.

Rīt mūsu Haraldam un Armandam vēl divas spēles apakšgrupā pēc kurām sacensības turpināsies pēc vienmīnusa sistēmas.