Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Zināmas "King of the beach" turnīra apakšgrupas

Jānis Celmiņš

Zināmas "King of the beach" turnīra apakšgrupas
Ruslans Sorokins
Foto: fivb.org

LOK prezidenta balvas izcīņas turnīrs pludmales volejbolā "King of the beach" svētdien sāksies ar grupu spēlēm un šodien ir tapis zināms šo divu grupu sastāvs. Pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš spēlēs katrs savā grupā, informē sacensību organizatori.

A grupā cīņas uzsāks brāļi Jānis un Toms Šmēdiņi, Ruslans Sorokins un Ingars Ivanovs, bet B grupā spēkus samēros Aleksandrs Samoilovs, Mārtiņš Pļaviņš, Klāvs Zaļkalns un Mārcis Jirgensons.

Jau vēstīts, ka sākotnēji tapa zināmi seši turnīra dalībnieki, bet aizvadītajā nedēļas nogalē kvalifikācijas sacensībās divas atlikušās vietas izcīnīja Klāvs Zaļkalns un Mārcis Jirgensons.

Četru gadu laikā nevienam spēlētājam nav izdevies uzvarēt divreiz, taču, ļoti iespējams, kāds no spēlētājiem šo svētdien tiks kronēts par divkārtējo Latvijas pludmales volejbola karali. Līdz šim titulus izcīnījuši Toms Šmēdiņš (2009), Aleksandrs Samoilovs (2010), Ingars Ivanovs (2011) un Jānis Šmēdiņš (2012).

Spēlētāju reitings:

1. Jānis Šmēdiņš 3059
2. Aleksandrs Samoilovs 2779
3. Mārtiņš Pļaviņš 1459
4. Toms Šmēdiņš 1446
5. Ruslans Sorokins 1382
6. Klāvs Zaļkalns 426
7. Mārcis Jirgensons 252
8. Ingars Ivanovs 0

Turnīra izspēles sistēma:

"King of the beach" ir īpaša izspēles sistēma – astoņi spēlētāji tiks sadalīti divās grupās pa četriem katrā, kur katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam. Kopā katrs dalībnieks izspēlēs trīs setus, katru līdz 17 punktiem. Pēc izspēles tiks noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas grupās – vispirms pēc uzvarēto setu skaita, tad pēc iegūto/zaudēto punktu attiecības.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji sacensības turpinās nākamajā kārtā un atkal četri spēlētāji katrs ar katru izspēlēs pa vienam setam, bet šoreiz līdz 21 punktam. Pēc šīm izspēlēm tiks noteikti divi labākie spēlētāji, kuri savā starpā cīnīsies finālspēlē. Finālspēlē grupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlēsies komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kuri bija uzsākuši cīņu par Pludmales karaļa titulu un izspēlēs pilnu spēli, līdz divu setu uzvarai.

Turnīra gaitai svētdien no pulksten 14.00 varēsiet sekot gan portāla Sportacentrs.com, gan Sportacentrs.com TV tiešraidē. Mačus komentēs Jānis Celmiņš un Krišs Upenieks.

     [+] [-]

, 2013-08-16 23:19, pirms 11 gadiem
Es lieku uz Zaļo!!!

     [+] [-]

, 2013-08-17 00:05, pirms 11 gadiem
Pagājušā gada labākajam aizsargam laiks sevi pierādīt !!

     [+] [-]

, 2013-08-17 20:09, pirms 11 gadiem
Domajams, ka Janim vajadzetu saglabat savu titulu.