Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pastare un Briņķe zaudē spānietēm, paliek pēdējās grupā

Andrejs Siliņš

Pastare un Briņķe zaudē spānietēm, paliek pēdējās grupā
Alise Pastare
Foto: fivb.org

Latvijas dāmu pludmales volejbola duets Alise Pastare un Anete Briņķe piektdien pēdējā F grupas spēlē Eiropas U22 čempionāta pamatturnīrā ar rezultātu 0:2 atzina spāniešu Angelas Lobato un Paulas Sorijas pārākumu.

Vakar Alise Pastare un Anete Briņķe čempionātu sāka ar uzvaru pār austrietēm Nadine Strauss/Tereza Strauss (2:1), bet pēc tam atzina Itālijas dueta Agatas Cukarelli/Silvijas Kostantini pārākumu (0:2). Šodien pretī stājās ar 11. numuru izliktās spānietes Lobato un Soriju.

Tāpat kā pirmajos divos grupas mačos, arī trešajā Spānijas pāris pārliecinoši nodemonstrēja savas meistarības pārākumu un svinēja uzvaru divos setos. Mūsu meitenes pirmajā setā tika līdz 14 punktiem, otrajā - līdz 17, bet nepilnā pusstudā mačs bija beidzies.

Diemžēl ar vienu uzvaru nepietika, lai izkļūtu no grupas - Alise un Anete palika pēdējā vietā F grupā.

     [+] [-]

, 2013-08-16 17:25, pirms 11 gadiem
pietruka viens punkts spēle pret AUT, vai lai ITA-AUT spēlē itaļietes dabūtu par 2 punktiem vairāk.. tas bija tik tūvu un reāli iziet no grupas!

bet vispār jau nav slikts sniegums, ņēmot vērā to ka grupa bija ļoti stipra un diezgan līdzīga, un it īpaši to ka mūsējas ir 2 gadus jaunākas. Žēl ka pašas neapspēlēja itaļietes - pēc rezultāta izskatās ka bija ņemāmas!