Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

20. martā tiks noteikts mēneša "brazīlieti"

Jānis Celmiņš

20. martā tiks noteikts mēneša "brazīlieti"
Foto: www.beachvolley.lv

Pludmales sporta centrā „Brazīlija” sestdien 20. martā tiks noteikts Marta Brazīlietis. Turnīrs ir īpašs un savādākā formātā kā ierasts, spēlētāji individuāli turnīra laikā krāj punktus katrā spēlē mainot partnerus. Turnīrā piedalīties var ikviens spēlēt gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem.

Spēlētāji grupās pa četri cīnās grupu turnīrā. Grupu turnīrā - pēc katra izspēlētā seta spēlētāji mainās ar partneriem tādā veidā izspēlējot katrs ar katru un krājot savus punktus individuāli, lai noteiktu labāko. Finālā 1. un 2. vietu ieguvēji grupās cīnās par Marta Brazīlieša titulu, bet 3. un 4. vietas ieguvēji cīnās par Marta Mazā brazīlieša titulu arī spēlējot grupās.

Decembra, Janvāra un Februāra Lielā Brazīlieša titulu izcīnija Kristiāns Marnics. Savukārt Decembra Mazā Brazīlieša titulu izcīnija Māris Orups, Janvāra Mazā Brazīlieša titulu izcīnija Raitis Tiltiņš un Februāra Mazā Brazīlieša titulu izcīnija Atis Šēfers.

Pieteikšanās turnīram - nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv. Minot sekojošu informāciju - konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, spēlētāja vārdu un uzvārdu, kontakttalruni un kontakta e-pastu.

Par turnīru:

Pieteikumi tiek pieņemti: līdz 2010. gada 19. marta pl. 12.00
Turnīra sākums: 14:00
Reģistrācija turnīram: 13:30
Dalības maksa: 8 Ls no spēlētāja

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv