Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šodien un rīt Lucavsalā notiks pludmales volejbola turnīrs "Lucavsalas kauss 2014"

Jānis Celmiņš

15. un 16. augustā Lucavsalas aktīvās atpūtas teritorijā risināsies „Lucavsalas kauss 2014”. Pludmales volejbola turnīru organizē Rīgas Dome, un tas iekļauts Rīgas Svētku programmā. Sacensības kā vīriešu tā sieviešu komandām startēs jau piektdienas pēcpusdienā, ar izšķirošajām spēlēm sestdienas pievakarē, kad visas medaļu spēles risināsies centrālajā laukumā, kuru apvij tribīnes, kas paredzētas 500 skatītājiem.

Sacensību organizatori paši sev uzlikuši augstu latiņu, vēloties, lai šo turnīru varētu nosaukt par visu laiku vislabāk organizēto amatieru un pusprofesionāļu pludmales volejbola turnīru, kāds līdz šim noticis Latvijā. Turnīram vēl nesākoties, redzams, ka tā organizatori te ieguldījuši lielu darbu, tāpēc jācer, ka arī laika apstākļi būs pludmales volejbolam atbilstoši. Dalībnieku vidū atrodam arī liela daļa Latvijas čempionāta dalībnieku: Toms Šmēdiņš, Mārcis Jirgensons, Toms Benjavs, Raimonds Vilmanis, Kaspars Salmiņš, Sanda Ragozina, Ilze Liepiņlauska un citi.

Sacensības risināsies divās grupās: vīrieši un sievietes. Kopējais turnīra balvu fonds būs 1000 EUR. Tāpat tiek domāts par dažādām aktivitātēm un konkursiem, arī skatītājiem, būs arī karsējmeitenes un viss cits, kas piedienas kārtīgam pludmales volejbola turnīram.

Pirmo reizi „Lucavsalas kauss” tiks veltīts volejbola veterāniem. Pasākumā kā skatītāji aicināti piedalīties divkārtējais olimpiskais medaļnieks Pāvels Seļivānovs un divkārtējais olimpiskais čempions Ivans Bugajenkovs, Rīgas „Radiotehniķa” meistarkomandas spēlētāji Sergejs Antipins un Boriss Kolčins, kā arī bijušās sieviešu volejbola meistarkomandas „Aurora” spēlētājas – pasaules čempione Ilonda Mežiņa un Eiropas čempione Mudīte Talce. Paralēli turnīram smiltīs skatītāji uz lielajiem ekrāniem varēs vērot sporta filmu retrospekciju par abām slavenajām PSRS laika volejbola meistarkomandām. Filmas uz lielajiem ekrāniem tiks demonstrēta no plkst.22:00.

Izšķirošās cīņas pludmales volejbola laukumos tiek plānotas sestdienas pievakarē, pulksten 17:00. Visas medaļu spēles tiks demonstrētas tiešraidē portālā Sportacentrs.com. Jāpiebilst, ka šī ir pirmā reize, kad portāls piedāvās tiešraidi no kāda amatieru pludmales volejbola turnīra.

Ekskluzīvi foto no turnīra norises vietas:

     [+] [-]

, 2014-08-15 12:10, pirms 10 gadiem
šo jau grēks saukt par amatieru turnīru. Visi kuri piedalās Ergo posmos piedalās arī šeit ja ne pat vairāk.

     [+] [-]

, 2014-08-16 20:42, pirms 10 gadiem
Latvijā vislabāk noorganizētākais turnīrs kāds bijis!! Visu cieņu organizatoriem, jo darbs bija ieguldīts ne pa jokam!!