Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš olimpiskajā reitingā pakāpjas uz 11. vietu

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš olimpiskajā reitingā pakāpjas uz 11. vietu
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš pēc Eiropas čempionātā izcīnītās piektās vietas Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas reitingā pakāpies uz 11. vietu.

Kamēr FIVB Pasaules kausa karuselī aizvadītajā nedēļā bija brīvs, Norvēģijā risinājās Eiropas čempionāts, kurā piedalījās visi labākie vecā kontinenta pāri. Pēc izcīnītās piektās vietas vienu vietu augstāk olimpiskajā reitingā izdevies pakāpties Latvijas pārim Pļaviņš / Šmēdiņš, kurš šonedēļ reitingā ieņem 11. pozīciju.

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins pēc izcīnītās 17. vietas Eiropas čempionātā arī olimpiskajā reitingā ierindojas 17. pozīcijā.

Līderi olimpiskajā rangā ir amerikāņi Tods Rodžers un Fils Dalhauzers, otrie – brazīlieši Alisons un Emanuels, trešie – jaunie Eiropas čempioni Juliuss Brinks un Jonass Rekermans.

Mūsu dāmu duets Inguna Minusa / Inese Jursone olimpisko spēļu kvalifikācijas reitingā atrodas 47. vietā.

Olimpiskais reitings (vīrieši): FIVB
Olimpiskais reitings (sievietes): FIVB

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-15 12:01, pirms 13 gadiem
Varbūt kāds var atgādināt cik pāri tiks uz olimpiādi?

  +2 [+] [-]

, 2011-08-15 12:48, pirms 13 gadiem
16

  +3 [+] [-]

, 2011-08-15 12:52, pirms 13 gadiem
YX rakstīja: Varbūt kāds var atgādināt cik pāri tiks uz olimpiādi?
16+ visādas kvalivikācijas utt.=24

  +1 [+] [-]

, 2011-08-15 14:11, pirms 13 gadiem
Bet no vienas valsts jebkura gadijuma vares spelet divi dueti? Vai ir iespeja, ka musejie uzvar taja Kontinentālā kausa izcīņā? Bet ta, ka abi pari butu del reitinga nodrosinajusi dalibu Olimpiskajas speles, tad uzvarot vel to Kontinentālā kausa izcīņu, var aizsutit treso? Ka tur isti ir?

     [+] [-]

, 2011-08-15 16:45, pirms 13 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Bet no vienas valsts jebkura gadijuma vares spelet divi dueti? Vai ir iespeja, ka musejie uzvar taja Kontinentālā kausa izcīņā? Bet ta, ka abi pari butu del reitinga nodrosinajusi dalibu Olimpiskajas speles, tad uzvarot vel to Kontinentālā kausa izcīņu, var aizsutit treso? Ka tur isti ir?
Tresho nevarees nekaadies, vieniigaa jeega tam kausam ir S/S, ja nu vinji paliek aiz striipas, tad caur KK finaalposmu mees varam dabuut celjaziimi arii otram paarim.