Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Bija milzīgs stress"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Bija milzīgs stress"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

"Mačs pret portugāļiem bija gatavais trilleris. Mums abiem pirms spēles bija milzīgs stress," pēc iekļūšanas Norvēģijā notiekošā FIVB pasaules kausa posma pusfinālā portālam eSports.lv atzina viens no mūsu pludmales volejbolistiem Aleksandrs Samoilovs.

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins šodien Kristiansandā (Norvēģija) tika pie trim uzvarām FIVB pasaules kausa posma sacensībās, divos setos pārspējot citu Latvijas duetu Mārtiņš Pļaviņš / Toms Šmēdiņš, norvēģus Tarjejs Skarlunds / Martins Spinangrs un Portugāles duetu Luišs Migels Barbosa Maija / Redro Rosass. Līdz ar to pirmo reizi Latvijas duets spēlēs FIVB pasaules kausa posma pusfinālā.

Pēc uzvaras pār Portugāles duetu portālam eSports.lv izdevās sazināties ar Aleksandru Samoilovu, kurš pauda prieku par iekļūšanu pusfinālā un atzina, ka pretinieki pusfinālā liekus komentārus neprasa.

"Pret Mārtiņu un Tomu pamainījām taktiku un es gāju blokā. Pēdējā laikā treniņos un arī "King of the beach" turnīrā sanāca uzspēlēt blokā un labi jutos šajā elementā. Ruslans pirms spēles teica, ka man jāspēlē blokā, jo bijām nolēmuši spēlēt pa Mārtiņu un es, kā zinām, viņu ļoti labi pazīstu. Jau iepriekšējās spēlēs pret vāciešiem un spāņiem labi nospēlēju blokā un arī pret Mārtiņu un Tomu sāku blokā. Pirmais sets iesākās līdzīgā cīņā, bet vēlāk Mārtņš salūza un mēs ieguvām piecu punktu pārsvaru, kuru noturējām līdz seta beigām. Otro iesākām nedaudz pārliecinošāk un uzreiz ieguvām pārsvaru. Noturējām un izcīnījām uzvaru setā un visā spēlē," spēli pret Mārtiņu Pļaviņu un Tomu Šmēdiņu atceras Samoilovs.

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Latvijas duets apspēlēja Portugāles duetu Luišs Migels Barbosa Maija / Redro Rosass. Šo spēli Samoilovs raksturo kā ļoti nervozu. "Mačs pret portugāļiem bija gatavais trilleris. Spēles likme bija ļoti liela, tāpēc mums abiem pirms spēles bija milzīgs stress. Spēle bija ļoti līdzīga, palīdzēja atbalstītāji, kuri mūs atbalstīja ļoti aktīvi. Otrajā setā bijām iedzinējos ar 14:17, bet spējām atspēlēties un spraigā galotnē izcīnīt uzvaru. Galotnē ļoti labi nospēlēja Ruslans, atspēlējot pēdējās trīs bumbas."

Lūgts raksturot Brazīlijas duetu Hārlijs Markešs Silva / Elisons Kerutī pret kuru mūsu duetam rīt jāspēlē pasaules kausa posma pusfinālā, Samoilovs bija īss un kodolīgs. "Par viņiem varu pateikt tieši to pašu, ko par amerikāņiem pirms Pekinas. Variantu mums nav daudz, bet jāspēlē sava spēle. Ja nospēlēsim savu spēli un lieki nenervozēsim, viss var notikt, bet viegli nebūs."

  -1 [+] [-]

, 2009-08-15 21:11, pirms 15 gadiem
Jaani, kas ar Tevi, mezhoniigi daudz kljuudu un neprecizitaashu rakstaa... palabo luudzu
- ievadraksts nesaprotams pat latvietim, nekas sakariigs nelasaas
- nevis divas bet triis uzvaras 55 15-Aug 15:07 1 Skarlund-Spinnangr NOR [9] Samoilovs-Sorokins LAT [14] 0-2 (18-21, 17-21) 0:39
taalaak pats tiec

  +1 [+] [-]

, 2009-08-15 21:12, pirms 15 gadiem
neskatieties uz uzvārdiem, bet sitieties par katru bumbu, tad uzvarēsiet!

es ticu jums!

     [+] [-]

, 2009-08-15 21:14, pirms 15 gadiem
Starpcitu, bronzas medaljas izskataas vairaak nekaa reaalas! Braziilji pakaaas franchiem

  -1 [+] [-]

, 2009-08-16 00:36, pirms 15 gadiem
ko viņām visās bildēs mute vaļā, laikam kliedz pastāvīgi

  -1 [+] [-]

, 2009-08-16 01:02, pirms 15 gadiem
copmanis rakstīja: Starpcitu, bronzas medaljas izskataas vairaak nekaa reaalas! Braziilji pakaaas franchiem


Jā, Ces Ces būtu jāņem spēlē par 3. vietu!