Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

O-Sands pludmales volejbola stadionā šonedēļ trīs turnīri

Jānis Celmiņš

O-Sands pludmales volejbola stadionā šonedēļ trīs turnīri
Foto: fivb.org

Pirmssvētku nedēļā O-Sands pludmales volejbola smiltīs, Hanzas ielā 14A, norisināsies 3 turnīri- “Marels Būve Ceturtdienis”, King/Queen turnīrs, kā arī Hanza City Open. Tas nozīmē, ka katrs var atrast savām prasmēm un aizņemtības pakāpei piemērotāko turnīru.

Ceturtdien, 16. jūnijā, tiks izspēlēts turnīru cikla "Marels Būve Ceturtdienis" 3. posms, kurā komandas joprojām cīnās par 400 EUR lielo balvu fondu, kuru savā starpā sadalīs kopvērtējuma 3 spēcīgākās komandas. Šajā amatieru turnīrā nav atļauts piedalīties Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga pirmo 100 vietu īpašniekiem. Turnīru ciklā atlikuši vēl 5 posmi, līdz ar to jebkurai komandai vēl ir iespēja nokļūt kopvērtējuma augšgalā un iegūt daļu no balvu fonda.Katra posma dalības maksa- EUR 16 no pāra.

17. jūnija vakarā 18:00 startēs iknedēļas King/Queen turnīrs, kurš šobrīd no ziemas sezonas turnīra jau kļuvis par vissezonas tradīciju O-Sands smiltīs. Lai piedalītos šajās sacensībās, nav nepieciešams meklēt pārinieku. Piesakies un pārbaudi sevi un savas pludmales volejbola un pielāgošanās prasmes, jo katrā turnīra kārtā sanāk spēlēt ar 3 dažādiem pāriniekiem. Dalības maksa EUR 8 katrai un katram. Labākajiem īpašas balvas no Optibet, Sportland, Cido, Shark Energy, Isostar, Ekostudija.

Nedēļas turnīru maratons noslēgsies svētdien, kad jau otro reizi šovasar visi aicināti piedalīties Hanza City Open turnīrā, kurā 40% no dalības maksas tiks novirzīta balvu fondam. Turnīrs tiek aizvadīts gan dāmu, gan kungu konkurencē un šis turnīrs ir bez ierobežojumiem. Pēc pirmās kārtas spēlēm, visas komandas tiek sadalītas augšējā un apakšējā divīzijā. Turpmākās cīņas notiek katras divīzijas ietvaros, kur tiek noteikti divīziju uzvarētāji. Izspēles sistēma tiek noteikta turnīra dienā, ņemot vērā dalībnieku skaitu. Pie balvām un daļas no balvu fonda tiek gan augšējās, gan apakšējās divīzijas labākās sieviešu un vīriešu komandas. Dalības maksa katrai komandai- EUR 20. Piesakies pats un aicini draugus, lai nedēļas izskaņā kārtīgi izspēlētos un labi pavadītu laiku!

Pieteikumi uz visiem turnīriem jāiesūta e-pastā info@o-sands.lv, norādot turnīra nosaukumu, komandas nosaukumu, vārdu(s), uzvārdu(s), kā arī telefona numuru.

Dalībnieku saraksts visiem turnīriem pieejams šeit: Microsoft OneDrive - Access files anywhere....