Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Namiķe: "Nedomāju, ka arī finālā būs tik vienkārši uzvarēt"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Namiķe: "Nedomāju, ka arī finālā būs tik vienkārši uzvarēt"
Varvara Brailko un Anete Namiķe. Foto: CEV

Anete Namiķe, kura kopā ar Varvaru Brailko pagājušajā nedēļas nogalē kvalifikācijas spēlēs par dalību Pasaules tūres posmā “Challenge” Jūrmalā izcīnīja uzvaru, izteicās, ka nebija domājusi, ka arī finālā būs tik vienkārši uzvarēt.

Iepriekš ziņojām, ka Latvijas pludmales volejbola sieviešu duets Anete Namiķe un Varvara Brailko 12. un 13. maijā "Ruukki" pludmales centra laukumos uzvarēja kvalifikācijas spēlēs par dalību Pasaules tūres posmā “Challenge” Jūrmalā. Otro kārtas numuru un vietu turnīrā izcīnīja Līva Ēbere un Deniela Konstantinova. Jau iepriekš sev vietu turnīrā bija nodrošinājušas Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa.

Anete Namiķe pēc fināla spēles dalījās savās sajūtās: “Es neko daudz negaidīju no šī turnīra, un mums pirms tā bija tikai divi treniņi kopā. Taču mums ir ilga iepriekšējā pieredze spēlēt kopā, tāpēc droši vien daudz treniņus arī nevajadzēja. Jāatzīst, ka es negaidīju, ka būs tik vienkārši arī finālā. Domāju, ka būs lielāka pretestība no pretiniekiem. Tagad jāliek augstāki mērķi, jāuzvar ne tikai nacionālajā atlasē.”

Savukārt Varvara Brailko papildina savu komandas biedreni, atzīstot, ka nemaz tik viegli nav gājis. “Tāpat bija grūti. Man personīgi abas divas spēles bija diezgan grūtas, bet mēs izcīnījām uzvaru un tas ir labi!”

Kopā atlases turnīrā piedalījās septiņas komandas un reitinga tabulā sarindojās šādi: 3.vieta Krista Paegle/Kristīne Briede, 4.vieta Luīze Skrastiņa/Marta Ozoliņa, 5.vieta Beāte Liepājniece/Anija Ozoliņa, 6. vieta Amanda Regute/Līva Sola, 7. vieta Kitija Martini-Ādamsone/Renāte Kate Krūklīte. Visas komandas tiks pieteiktas Jūrmalas turnīram, lai iespēju gadījumā kāda no nākošajām komandām pēc izcīnītā vietu sadalījuma tiktu iekļauta sacensībās.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols