Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T. Šmēdiņš un Caics uzzina pretiniekus EČ posma kvalifikācijā

Jānis Celmiņš

T. Šmēdiņš un Caics uzzina pretiniekus EČ posma kvalifikācijā
Toms Šmēdiņš
Foto: Renārs Buivids, www.beachvolley.lv

No 13. līdz 17. jūlijam Serbijas pilsētā Novisadā risināsies šīs sezonas pirmais Eiropas čempionāta posms. Ar kvalifikācijas sacensībām ceturtdien to sāks arī viens Latvijas vīru duets – Toms Šmēdiņš / Artis Caics.

Kvalifikācijas turnīrā Toms un Artis izlikti vien ar 16. numuru, kas pretiniekus devis Bulgārijas pāri Koļevu / Nikolovu, kuriem 17. numurs. Uzvaras gadījumā Latvijas pārim pretī stāsies turnīra pirmais numurs Hopfers / Mozers (Austrija), kuriem pirmā sacensību kārta ir brīva. Latviešiem ceturtdienas rītā nāksies mosties agri, jo mačs pret Bulgārijas pāri jau pulksten 9.00 pēc Latvijas laika centrālajā laukumā. Serbijā pa dienu valda ievērojams karstums, tāpēc, iespējams, pat labāk, ka pirmais mačs mūsējiem ir tik agrā rīta stundā. „Atkāpties nav kur,” dueta kopējo noskaņojumu raksturo Toms Šmēdiņš.

Ar Bulgārijas pāri ir spēlēts arī iepriekš un tas ir labi pazīstams. Arī austrieši apskatīti šodien, duetam spēlējot "Country quota" turnīrā. Jāatzīmē, ka austrieši trešdienas vienīgajā spēlē pret tautiešiem Kunertu Koraimanu atstāja padaudz spēku, uzvaru svinot vien trijos setos. Pirmā seta rezultāts bija 41:43 - iespaidīgi!

Bulgārijas un Latvijas pāra uzvarētāji ar austriešiem cīņu uzsāks pēcpusdienā pulksten 15.30 pēc Latvijas laika otrajā kortā.

Šosezon Toms un Artis startējuši CEV „Satellite” turnīrā Lozanā, kur izcīnīja devīto vietu, kā arī Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) trešajā posmā Pērnavā un pludmales volejbola šova turnīrā „Saulkrastu Kokteilis”, kur tika izcīnītas uzvaras.

     [+] [-]

, 2011-07-14 10:51, pirms 13 gadiem
Pagaidām labi!
14-Jul 08:00 1 Kolev-Nikolov BUL [17] Smedins, T.-Caics LAT [16] 0-2 (13-21, 16-21) 0:34