Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T. Šmēdiņš / Caics EČ posma pamatturnīru Serbijā sāks pret grieķiem

Jānis Celmiņš

T. Šmēdiņš / Caics EČ posma pamatturnīru Serbijā sāks pret grieķiem
Toms Šmēdiņš Novisadas smiltīs
Foto: cev.lu

No 13. līdz 17. jūlijam Serbijas pilsētā Novisadā risināsies šīs sezonas pirmais Eiropas čempionāta posms. Latvijas duets Toms Šmēdiņš / Artis Caics šodien pārvarēja kvalifikācijas sacensības, bet rīt ar cīņu pret grieķu duetu Kocilianos / Zoupanis uzsāks dalību turnīra pamatsacensībās.

Jau ziņojām, ka Toms un Artis ceturtdien ar divām uzvarām sāka kvalifikācijas turnīru, nodrošinot sev vietu pamatturnīrā. „Turnīru šodien iesākām diezgan labi, abas spēles uzvarot divos setos. Šis ir jau trešais gads, kad mēs spēlējam šeit, tāpēc varam justies kā mājās. Turnīrs risinās ļoti labā vietā un mēs ar nepacietību gaidām pamatturnīra spēles,” pēc kvalifikācijas sacensībām atzīst Toms Šmēdiņš.

Šovakar pēc tehniskās sanāksmes duets (pamatturnīrā izsēts 22. numuru) uzzināja savus pretinieku pamatturnīra pirmajā kārtā. Latviešiem rīt pulksten 11.10 pēc Latvijas laika pretī stāsies mazpazīstami grieķu pludmales volejbolisti Kocilianos / Zoupanis (11.), ar kuriem līdz šim mūsu pārim nav nācies spēlēt. Mačs risināsies uz otrā laukuma, taču pat teksta tiešraidē šim mačam sekot līdzi nebūs lemts.

Šī pāra uzvarētājiem pretī stāsies Ukrainas pāris Babičs / Oišers, kuri turnīrā izlikti ar sesto numuru un pirmajā kārtā tādejādi viņiem jāspēlē nebūs.

Izmantotie resursi:
CEV Home