Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Mediju kausā "bīčā" uzvar "Radio SWH+", Sportacentrs.com komandai 5. vieta

Jānis Celmiņš

Mediju kausā "bīčā" uzvar "Radio SWH+", Sportacentrs.com komandai 5. vieta
"Radio SWH+" komanda
Foto: www.beachvolley.lv

Sestdien Pludmales Sporta centrā "Brazīlija" risinājās 2010. gada Mediju kausa izcīņa pludmales volejbolā. Uzvaru un Mediju kausu savā īpašumā ieguva "Rado SWH+" komanda.

"Mediju kausa" izcīņai dalību bija pieteikušas 15 komandas, kuras tad arī sestdien uzsāka cīņu par kausu. Vislabāk veicās "Radio SWH+" komandai, kura finālā pieveica komandu "NTZ". Cīņā par trešo vietu laukumā devās komandas "15. maija saule" (portāla parsportu.lv komanda, kuras krāsas pārstāvēja arī Latvijas izlases spēlētājs Ansis Medenis) un "WPP Brazil". Brazīlieši bija viesmīlīgi piekāpjoties pretiniekiem un ierindojoties ceturtajā vietā.

Piektajā vietā ierindojās Sportacentrs.com komanda "IT veči", bet sesto vietu ieņēma BNS "bīčisti". Jāpiemin, ka portāls Sportacentrs.com jau otro gadu pēc kārtas bija viskuplāk pārstāvētā organizācija. Šoreiz turnīrā piedalījās četras portāla komandas.

Jau šajā nedēļas nogalē plānots pirmais Latvijas čempionāta posms vīriešiem – "Zelta OPEN". Tāpat kā aizvadītajā sezonā, arī šosezon galvenie Latvijas "bīča" notikumi risināsies Jūrmalā, Dubultu pludmalē (Baznīcas ielas galā).

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -6 [+] [-]

, 2010-06-14 15:13, pirms 14 gadiem
Vajadzēja uzvaru paņemt. Piektā vieta tāda pašvaka