Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Svētdien "Brazīlijā" kārtējais Amatieru B divīzijas turnīrs

Jānis Celmiņš

Svētdien "Brazīlijā" kārtējais Amatieru B divīzijas turnīrs
Foto: beachvolley.lv

Šajā nedēļas nogalē norisināsies devītais Amatieru B divīzijas turnīrs. Turnīra sākums 20. martā pulksten 12.00 pludmales sporta un atpūtas centrā „Brazīlija”. Pieteikšanās līdz 16. marta pulkstens 17.00.

Amatieru B divīzijas turnīrā var piedalīties visi spēlētāji, kas 2010. gada vasaras sezonas kopējā reitingā nav labāko piecdesmitniekā un amatieru divīzijas reitingā neierindojas labāko trīsdesmitniekā. Turnīros dalībnieku skaits ir ierobežots, vienā turnīrā var piedalīties tikai 40 komandas. Turnīrs notiek divās kārtās - grupu turnīrs un Fināls. Turnīrs notiek pēc spēkā esošajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem. Spēļu garumi var tikt mainīti vadoties pēc pieteikušos komandu skaita. Turnīru tiesā paši spēlētāji. Spēlētājiem pēc sasniegtajiem rezultātiem tiek piešķirti reitinga punkti, kas tiek ņemti vērā turpmākajās Amatieru divīzijas sacensībās. Turnīrā var piedalīties jebkura vecuma un dzimuma pārstāvji.

Dalībai turnīrā var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 16. martam plkst. 17:00 uz beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Komandas sastāv no diviem spēlētajiem. Reģistrācija turnīram 20. martā plkst. 11:30, dalības maksa 20,00 Ls no komandas.

Labākajām komandām diplomi, dāvanu kartes no pludmales centra „Brazīlija”, kā arī veicinošas balvas no mūsu sadarbības partneriem un patīkami pavadīta svētdiena!

Pludmales centrā „Brazīlija” pieejamas gan dušas, gan ģērbtuves, kā arī „Cafe Brazil”, kurā katrs spēlētājs var ieturēt „Turnīra pusdienas” tikai par 2,50 Ls.

Turpmāk ar "Triobet" atbalstu

No 2011.gada marta uzņēmums “Triobet” kļuvis par pludmales sporta centra “Brazīlija” partneri un turnīru atbalstītāju. Vienošanās ar “Triobet” ir noslēgta līdz 2011.gada beigām.

Turpmāk visi volejbola turnīri, kas norisināsies pludmales sporta centrā “Brazīlija”, iekļausies “Triobet Līgas” ietvaros. Arī viens no četriem centra laukumiem ieguvis jaunu nosaukumu “Triobet laukums”, un šajā laukumā tiks izspēlētas visu turnīru finālspēles.

Pirmais Triobet Līgas pasākums - Amatieru B divīzijas turnīrs - norisināsies jau šo svētdien, 20.martā. „Triobet.com” ir Baltijā lielākais interneta totalizators, kas Latvijā darbojas jau piecus gadus. Sākotnēji tās dibinātājs bija Norvēģu uzņēmums „Norgames” sadarbībā ar visu triju Baltijas valstu Futbola federācijām. Šobrīd kompānijas īpašnieks ir norvēģu kompānija Nordic Gaming.

Kopš izveides„Triobet.com” daudz ir ieguldījis Baltijas sporta attīstībā un ir aktīvs dažādu sporta veidu un sportistu atbalstītājs. „Triobet.com” ir vienīgā kompānija Latvijā, kas piedāvā likt likmes ne vien uz ārzemju, bet arī uz pašmāju sporta spēlēm, kultūras un politiskajiem notikumiem. Lai piedalītos interneta totalizatorā, dalībniekam jābūt vismaz 18 gadus vecam.

Informāciju sagatavoja:
Ruta Millere
Ieva Blūmentāle