Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Svētdien "Pludmalē Rīga" kārtējais "bīča" turnīrs

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Svētdien "Pludmalē Rīga" kārtējais "bīča" turnīrs
Foto: pludmaleriga.lv

Straujiem soļiem vasara tuvojas beigām un kopā ar to arī āra sezona pludmales volejbolā. Tāpēc šo svētdien, 15. augustā, norisināsies 8. „Pludmale Rīga OPEN” posms, kurā drīkst piedalīties jebkura komanda bez ierobežojumiem.

Šis posms būs lieliska iespēja sagatavoties Zelta OPEN finālam, kurš norisināsies jau nākamajā nedēļas nogalē Jūrmalā. Kā vienmēr, piedāvāsim dalībniekiem izspēlēties pēc sirds patikas, garantējot vismaz deviņus setus. Laicīgi piesakoties, piedāvājam dalībniekiem arī 20% atlaidi.

„Pludmale Rīga OPEN” norises vieta – Ķīšezera krastā, SK „Ķeizarmežs” pludmalē blakus Saules dārzam. Pieteikšanās turnīram sacensību rītā līdz pulksten 9:30 vai iepriekš uz e-pastu pludmaleriga@gmail.com (līdz piektdienas 13:00 saņemot 20% atlaidi). Standarta dalības maksa 10Ls no komandas. Turnīra sākums paredzēts 10:15. Sacensības, kā ierasts, notiks divās kārtās, starp kurām būs pusdienu pārtraukums, lai visi varētu iestiprināties pirms spraigajām finālu cīņām. Sākotnēji tiks izspēlēta grupu kārta (grupā ne mazāk kā četras komandas), kurai sekos otrā fāze, kas cīņai par pirmo vietu būs divu mīnusu playoff, bet pagraba galam – vēl viens grupu turnīrs ar krusta finālu vai arī divu mīnusu playoff atkarībā no komandu skaita.

Balvas – balvu fonds tiek sastādīts no dalības maksām, tiek apbalvotas ne tikai pirmās trīs vietas, bet arī ''Pagraba Ķeizars''. Kā ierasts, būs balvas no mūsu sadarbības partnera „GARNIER”.

Informāciju sagatavoja:
Pludmale Rīga

  +1 [+] [-]

, 2010-08-13 13:57, pirms 14 gadiem
''Pagraba Ķeizars'' Labs nosaukums! Tas tipo visu lūzeru lūzers tiek apbalvots

  -1 [+] [-]

, 2010-08-13 14:15, pirms 14 gadiem
Latviši visu izdoma lai ir veiksme bič turnīra abalstam savejos

  -2 [+] [-]

, 2010-08-13 14:50, pirms 14 gadiem
ivis1234 rakstīja: Latviši visu izdoma lai ir veiksme bič turnīra abalstam savejos
un burns tavs

     [+] [-]

, 2010-08-13 17:28, pirms 14 gadiem
Pagraba Ķeizars ir ļoti iekārots tituls
KING OF THE BASEMENT!