Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 pludmales volejbola pāri pārvar izslēgšanas spēļu pirmo kārtu

Emils Ozerinskis

Latvijas U18 pludmales volejbola pāri pārvar izslēgšanas spēļu pirmo kārtu
Bonija Runce. Foto: Edgars Leonovs

LETA. Latvijas pludmales volejbola dueti Ralfs Andrejevs/Eduards Dūdens un Bonija Runce/Marta Gintere sestdien Gruzijā svinēja uzvaras Eiropas U18 čempionāta izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā.

Ralfs Andrejevs un Eduards Dūdens, kuri turnīrā ir izsēti ar ceturto numuru, ar 2-0 (21:9, 21:12) sagrāva mājiniekus Luku Janelidzi un Irakli Subeliani (30.). Astotdaļfinālā viņi tiksies ar Polijas pāri Marsels Vanats/Tomašs Varihs (15.).

Bonija Runce/Marta Gintere (18.) ar 2-0 (21:13, 21:2) sagrāva serbietes Džurdžu Torbicu un Irenu Validžiču (32.). Astotdaļfinālā latviešu duets tiksies ar šveicietēm Lindu Abīlu un Liviju Štolcu (4.).

Abi Latvijas dueti grupās ieņēma otro vietu. Eiropas U18 čempionāts Gruzijas pilsētā Kahreti norisināsies līdz 14. jūlijam.

Izmantotie resursi:
LETA