Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

U20 Eiropas čempionātā Latviju pārstāvēs divi pludmales volejbola dueti

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

U20 Eiropas čempionātā Latviju pārstāvēs divi pludmales volejbola dueti
Izlases delegācija Turcijā. Foto: LVF

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka Turcijā notiekošajā U20 Eiropas čempionātā pludmales volejbolā Latviju pārstāvēs divi dueti: Deniela Konstantinova un Līva Ēbere, kā arī Kristians Fokerots ar Oliveru Bulgaču.

Latvijas Volejbola federācija informē, ka divi U20 pludmales volejbola dueti šonedēļ piedalīsies U20 Eiropas čempionātā Turcijā. Dāmu konkurencē startēs Deniela Konstantinova kopā ar Līvu Ēberi, bet vīriešiem apvienojušies Kristians Fokerots ar Oliveru Bulgaču. Dāmas izliktas ar augsto ceturto numuru, kamēr puiši ar 19. Pie tam, Ēbere būs jaunākā turnīra dalībniece, jo viņa ir tikai 14 gadus veca.

Saistībā ar U20 čempionātu gan iepriekš tika ziņots par iekšējām domstarpībām. Noskaidrojās, ka ceļazīmi uz Eiropas čempionātu izcīnījušās Deniela Konstantinova un Amanda Regute konflikta dēļ tomēr nevarēs spēlēt kopā, līdz ar to federācijas valde nolēma aizvadīt papildu atlasi, kur uzvarēja Konstantinova un Ēbere.

Grupu turnīra spēles notiks 14. un 15. jūlijā jeb rīt un parīt. Sestdien 16. jūlijā paredzētas pirmās izslēgšanas spēles, bet 17. jūlijā pusfināli un fināla cīņas. 2021. gadā dāmām Anete Namiķe un Varvara Brailko izcīnīja piekto vietu, bet Kārlis Uģis Ābelītis un Dāvis Teteris bija 25. vietā.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija

  +1 [+] [-]

, 2022-07-13 13:12, pirms 2 gadiem
Kur varēs redzēt?