Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Sorokins Maskavā nepārvar kvalifikācijas barjeru

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Sorokins Maskavā nepārvar kvalifikācijas barjeru
Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins šodien nespēja pārvarēt Maskavā notiekošā FIVB „Grand Slam” turnīra barerjeru, tādejādi turnīru noslēdzot jau pēc vienas spēles. Kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā Latvijas pāris atzina Krievijas dueta Dmitrijs Barsuks / Aleksejs Jutvaļins pārākumu – 0:2.

Jau ziņojām, ka Maskavā notiekošo FIVB „Grand Slam” turnīru Samoilovam un Sorokinam nācās sākt ar kvalifikāciju. Pirmā kārta Latvijas bīčistiem bija brīva, bet otrajā pretī stājās Krievijas duets Dmitrijs Barsuks / Aleksejs Jutvaļins, kuri sacensībās bija izsēti ar 17. numuru un pirmajā kārtā apspēlēja Kazahstānas sportistus Sidorenko / Daičenko (16.).

Maču pret Krievijas pāri Samoilovs un Sorokins aizvadīja neveiksmīgi. Jau ar pirmajām mača izspēlēm Latvijas pāris nokļuva iedzinējos un setu zaudēja uz 15. Arī otrais sets aizritēja pēc līdzīga scenārija. Brīžiem mūsu duets cīnījās atzīstami, taču tikai epizodiski. Krievi pretī lika pašaizliedzīgu darbu aizsardzībā un stabilu uzbrukumu. Arī otrajā setā tādejādi Sašam un Ruslanam nācās samierināties ar zaudējumu – 14:21.

Tādejādi Barsuks un Jutvaļins nodrošināja vietu turnīra pamatsacensībās, bet Samoilovam un Sorokinam šis turnīrs beidzās gandrīz nesācies. Jāsamierinās ar 33. vietu uz 40 reitinga punktiem. Pēdējo reizi kvalifikācijas turnīra barjeru Samoilovs un Sorokins nespēja pārvarēt sezonas sākumā Ķīnā.

Pamatturnīrs Maskavā sāksies ceturtdien un tajā startēs tika viens Latvijas duets - Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Dāmu turnīrā savainojuma dēļ nestartē Inguna MInusa un Inese Jursone.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-07-13 16:44, pirms 13 gadiem
Ka nav, ta nav

  -1 [+] [-]

, 2011-07-13 21:35, pirms 13 gadiem
un laikam arii nebuus

  +1 [+] [-]

, 2011-07-14 00:05, pirms 13 gadiem
bet vajag

     [+] [-]

, 2011-07-14 19:58, pirms 13 gadiem
Bet nevar!!!