Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Rinkevičs/Bedrītis pārspēj mājiniekus un iekļūst astotdaļfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Rinkevičs/Bedrītis pārspēj mājiniekus un iekļūst astotdaļfinālā
Artūrs Rinkevičs. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Artūrs Rinkevičs un Ardis Daniels Bedrītis "Beach Pro" tūres "Futures" turnīrā Madridē izcīnījuši pirmo uzvaru, kas Latvijas duetam ļāvis iekļūt turnīra astotdaļfinālā.

• Spēli labāk sāka Rinkevičs un Bedrītis, izvirzoties vadībā ar 3:1. Pretiniekiem nevajadzēja ilgu laiku, lai atspēlētos un panāktu neizšķirtu (6:6). Līdz tehniskajam pārtraukumam spāņiem izdevās arī iegūt divu punktu vadību, bet latvieši spēja atgūt zaudēto un pēc pārtraukuma turpināt izrāvienu līdz trīs punktu pārsvara iegūšanai (13:10). Spāņi spēja pietuvoties viena punkta atstatumā, bet seta galotnē Rinkevičs un Bedrītis nosargāja panākumu - 21:18.

• Arī otro setu latvieši sāka ar divu punktu pārsvara iegūšanu (3:1). Turpinājumā spāņi divreiz atspēlēja divu punktu deficītu, kā arī prata izvirzīties vadībā ar 10:8. Pirms tehniskā pārtraukuma mājinieki tika pie trīs punktu pārsvara, bet pēc atpūtas guva vēl vienu punktu (13:9). Latviešiem izdevās lauzt cīņas gaitu un atgūt zaudēto (15:15). Spānijas duets atjaunoja divu punktu pārsvaru, bet tam sekoja latviešu trīs punktu izrāviens. Rinkevičs un Bedrītis tika pie divām mačbumbām, no kurām jau pirmā tika realizēta - 2-0 (21:18, 21:18).

• Līdz ar to Rinkevičs un Bedrītis izcīnīja trešo vietu grupā un vietu astotdaļfinālā, kurā pretiniekus noskaidros pēc grupu turnīra beigām. Astotdaļfināla spēles paredzētas sestdien.

     [+] [-]

, 2022-05-14 09:51, pirms 2 gadiem
Autor!
Pret ko tad īsti Latvijas duets spēlēja?Pretiniekiem vārds/ uzvārds arī ir!?