Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Brāļiem Freidenfeldiem divas uzvaras līdz pamatturnīram

Jānis Celmiņš

Brāļiem Freidenfeldiem divas uzvaras līdz pamatturnīram
Mārtiņš Freidenfelds
Foto: fivb.com

Šodien Itālijā (Romā) sāksies sezonas FIVB pasaules kausa trešā posma kvalifikācijas sacensības pludmales volejbolā. Ar otro kārtu to uzsāks brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

Jau ziņojām,ka no turnīra savainojuma deļ bija spiesti atteikties Mārtņš Pļaviņš un Lauris Iecelnieks, bet vakar vēlu vakarā kļuva zināms, ka Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins posmu sāks ar pamatturnīru. No dalības turnīrā atteikušies igauņi Kristians Kaiss un Rivo Vesiks, līdz ar to Latvijas duets uzreiz iekļauts starp pamatturnīra dalībniekiem.

Tādejādi brāļu Freidenfeldu duets būs vienīgais, kas Latviju pārstāvēs posma kvalifikācijas sacensībās. Posmu braļi (izsēti ar 21. numuru) sāks ar otrās kvalifikācijas kārtas spēli pret Krievijas duetu Romānu Arkajevu un Aleksandru Ļihaļetovu (izlikti ar 12. numuru).

Krievijas duets piedalījies arī abos iepriekšējos pasaules kausa posmos (Brazīlijā un Ķīnā). Brazīlijā Arkajevs / Ļihaļetovs pamatsascensībām nekvalificējās, bet Ķīnā spēja pārvarēt kvalifikācijas barjeru un turnīra noslēgumā ierindojās 25. vietā.

Pagaidām nav zināms precīzs spēles laiks cikos kortā dosies Latvijas un Krievijas dueti, bet visticamāk, tas notiks vēlā pēcpusdienā. Ja brāļiem izdosies uzvarēt, tad līdz pamatturnīram atliks izcīnīt vēl vienu uzvaru.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2009-05-13 11:27, pirms 15 gadiem
nu ja tiks uz pamatturniru tad labas izredzes parvaret 1kartu jo Krievijas duet rada loti nestabilu sniegumu!
Turaas!