Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Toču turpmāk trenēs Atvars Vilde un Birzulis, jaunā pārinieka meklējumi turpinās

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Toču turpmāk trenēs Atvars Vilde un Birzulis, jaunā pārinieka meklējumi turpinās
Edgars Točs. Foto: FIVB

Pludmales volejbolists Edgars Točs intervijā LTV raidījumam ''Sporta Studija'' atklāja, ka turpmāk viņu trenēs Atvars Vilde kopā ar Aigaru Birzuli, bet par fizisko sagatavotību rūpēsies Ivarss Ikstens. Sportists trenējoties kopā ar vairākiem jaunajiem volejbolistiem, bet jaunā pārinieka meklējumi vēl turpinās.

Tokijas olimpisko spēļu ceturtās vietas ieguvēji pludmales volejbolā Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs septembra vidū paziņoja par sadarbības pārtraukšanu. Pirmdien par savu jauno pārinieku paziņoja Pļaviņš, tam kļūstot Aleksandra Samoilova brālim Mihailam.

Intervijā LTV raidījumam ''Sporta Studija'' Edgars Točs atklāja, ka jaunā pārinieka meklējumi turpinās, taču ir nokomplektēta treneru komanda: ''Man ir jauns treneris - Atvars Vilde, kura padomdevējs būs Aigars Birzulis. Fiziskās sagatavotības - Ivars Ikstens, kurš arī plašāk zināms basketbola sabiedrībā. Zinu, kā es strādāšu, jo pēdējos gados esmu savedis kārtībā veselību. Lai būtu labs rezultāts, galvenais ir laba veselība un skaidra mērķa redzēšana.''

Točs šobrīd trenējas grupā ar vairākiem gados jauniem volejbolistiem un ticamākais, ka kāds no tiem arī kļūs par jauno sportista pārinieku. ''Mums jau ir jauniešu grupa, ar kuru es trenējos un kuri jauniešu čempionātos ir sasnieguši rezultātus. Ar menedžeri un treneri meklējam labākos variantus. Ir zvanīts, runāts, taču mēs ar šo lietu nesteidzamies. Mēs nemeklējam plāksteri, kas būtu uz konkrētu laiku. Šis ir ilgtermiņa lēmums,'' savus mērķus jaunas komandas izveidē skaidri pauž Točs.

Lai arī rezerves pludmales volejbolā nav lielas, sportists atklājis, ka jebkurš šajā sporta veidā var paveikt daudz: ''Uzskatu, ka viens cilvēks var izdarīt ļoti daudz. Piemēram, pludmales volejbolā tas ir bloķētājs. Es esmu bloķētājs. Saprotu, ka, pieliekot pie fiziskās sagatavotības un esot ļoti labā formā, varu izdarīt daudz. Tehniskās nianses vēl varu pilnveidot kā, piemēram, piespēles.''

Intervijas laikā tika arī runāts par sadarbības izbeigšanu ar Mārtiņu Pļaviņu, gatavošanos Parīzes olimpiskajām spēlēm, kā arī jauno turnīru sistēmu pludmales volejbolā.

     [+] [-]

, 2021-10-13 00:36, pirms 3 gadiem
Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2021-10-13 08:36, pirms 3 gadiem
Jautājums vai līdz Jūrmalas FIVB posmam jūnija sākumā būs TOP 2 Latvijas pāris, lai varētu piedalīties.
Samolovs/Šmēdiņš būs Nr1
par otro vietu Pļaviņš/Miša , Bedrītis/Rinkēvičs, Točs/.....

ja tiks, tad būs punkti un ceļš augšup .... Veiksmi.

     [+] [-]

, 2021-10-13 19:17, pirms 3 gadiem
No malas skatoties- vienam sākusies 40gadnieku krīze, jeb meklējas pēc jaunāka (23 gadi), otrs - “plāksteris meklē plāksteri”! P.s. Nesenā pagātnē Edgars teica,ka viņa sapnis ir vienmēr bijis trenēties pie Samoilova! Kāpēc tagad viņu trenēs Vilde? Supertreneris būtu Edžu “atšuvis”?
Ja kaut ko vēlas sasniegt un reāli tikt uz “Parīzes spēlēm”, tad tikai loģiski būtu ņemt pārī jau kādu, kurš ir nobriedis, bet ne meklēties bērnudārzā!