Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Andrejevam un Dūdenam vēl viena uzvara Eiropas U-18 čempionātā

Agris Suveizda

Andrejevam un Dūdenam vēl viena uzvara Eiropas U-18 čempionātā
Eduards Dūdens un Ralfs Andrejevs. Foto: Edgars Leonovs

LETA. Latvijas pludmales volejbola duets Ralfs Andrejevs un Eduards Dūdens piektdien Gruzijā svinēja uzvaru otrajā Eiropas U-18 čempionāta D grupas cīņā, iekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā.

Andrejevs un Dūdens, kuri turnīrā izsēti ar ceturto numuru, ar 2-0 (21:16, 21:16) apspēlēja Lielbritānijas pāri Luiss Bantons/Beilijs Harsams (20.) un nodrošināja vismaz otro vietu grupā.

Cīņā par pirmo vietu grupā latvieši šodien tiksies ar šveiciešiem Livio Frīdli un Andrīnu Kolbu (13.). Vakar Latvijas pāris ar 2-0 (21:14, 21:12) pārspēja mājiniekus Daviti Gumberidzi un Nikolozi Chadaju (29.).

Jau ziņots, ka sieviešu sacensībās ar 18. numuru izsētais pāris Beāte Runce/Marta Gintere B grupā ieņēma otro vietu, nodrošinot vietu "play-off" pirmajā kārtā, kas notiks sestdien.

Eiropas U-18 čempionāts Gruzijas pilsētā Kahreti norisināsies līdz 14. jūlijam.

Izmantotie resursi:
LETA