Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Zelta OPEN Challenger" noslēdzies ar Sauša / Ozoliņa un Minusas / Ikaunieces uzvarām

Jānis Celmiņš

"Zelta OPEN Challenger" noslēdzies ar Sauša / Ozoliņa un Minusas / Ikaunieces uzvarām
Foto: ww.beachvolley.lv

"Zelta OPEN Challenger" posms pludmales volejbolā, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzies ar Romāna Sauša / Ralfa Ozoliņa un Ingunas Minusas un Ingas Ikaunieces uzvarām.

Vīru turnīrā cīņas par uzvaru uzsāka 21 duets, bet līdz svētdienas priekšpusdienai bija noskaidroti tie dueti, kuri spējuši iekļūt labāko sešu komandu skaitā. Pirmajā no pusfināliem Romāns Saušs duetā ar Ralfu Ozoliņu divos setos pieveica (2:0) brāļus Gati un Jāni Baložus, kuriem šī ir pirmā pilnā sezona pludmales volejbolā. Otrajā no pusfināliem Dubultu pludmales smiltīs devās mūsu kaimiņu lietuviešu duets Rokas Kondratas / Arturs Bekis un Aleksandrs Kudrjašovs / Artjoms Vaščenkovs. Arī šī spēle noslēdzās divos setos – 2:0, uzvaru svinēja Latvijas duets.

Finālā, cīnoties ne tikai ar pretiniekiem, bet ar karstumu un sakarsušajām Dubultu pludmales smiltīm Triumfēja Saušs / Ozoliņš – 2:0. Cīņā par trešo vietu, pārāki bija lietuvieši, divu setu galotnēs apspēlējot brāļus Baložus.

Dāmu konkurencē līdz fināliem aizspēlējās 2009. gada Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone, kuras arī šoreiz spēlēja dažādās laukuma pusēs. Inguna kopā ar Ingu Ikaunieci, bet Inese ar Marinu Kārkliņu. Spītējot karstumam, meitenes cīnījās vareni, taču vairāk spēka bija atlicis Minisai un Ikauniecei, kuras uzvarēja ar rezultātu 2:0. Atcerēsimies, ka pirmajā "Zelta OPEN Challenger" posmā Ikauniece spēlēja kopā ar Jursoni, arī svinot uzvaru.

Spēlē par trešo vietu Kristīne Lece un Ilze Liepiņlauska divos setos tika galā ar Agnesi Feldmani un Artu Stelpi.

Pamatturnīra rezultāti dāmām: beachvolley.lv
Pamatturnīra rezultāti kungiem: beachvolley.lv

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv

     [+] [-]

, 2010-07-13 09:18, pirms 14 gadiem
Un pagāja gadi, kad kaut kas tika beidzot uzrakstīts! (šodien otrdiena)