Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš / Caics uzvar Igaunijas čempionāta posmā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš / Caics uzvar Igaunijas čempionāta posmā
Toms Šmēdiņš un Artis Caics
Foto: Renārs Buivids, beachvolley.lv

Uzvaru Igaunijas čempionāta trešajā posmā pludmales volejbolā šodien izcīnījuši latvieši Toms Šmēdiņš un Artis Caics, kuri finālā ar 2:0 pieveica Karelu Kaisu un Argo Araku. Ceturto vietu posmā izcīnīja cits Latvijas duets brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

Finālā Toms Šmēdiņš un Artis Caics tikās ar vienu no igauņu spēcīgākajiem "bīča" duetiem karelu Kaisu un Argo Araku. Pirm setu Latvijas duets aizvadīja pārliecinoši un noslēdza to ar uzvaru 21:15. Arī otro setu mūsu vīri iesāka labi un tā vidū bija izvirzījušies vadībā ar četru punktu pārsvaru (14:10), taču līdz galotnei nonāca zaudētājos – 17:18. Šajā brīdi servēt devās Artis Caics un, neļaujot igauņiem vairs gūt ne punkta, uzvaru arī otrajā setā izcīnīja latvieši – 21:18.

"Patīkami, ka sanāca uzspēlēt finālā un arī uzvarēt. Šosezon nevienā finālā vēl nebijām spēlējuši. Pusfinālu aizvadījām slikti, taču spējām iekļūt finālā. Tur spēlējām brīvi un atraisīti," pēc uzvaras posmā portālam eSports.lv teica Toms Šmēdiņš.

Ceturto vietu posmā izcīnīja cits Latvijas duets Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-12 22:42, pirms 15 gadiem
Freidenfeldi!!!!!!!!!!!I can't believe that.it's unbelievable.You are monsters.

     [+] [-]

, 2009-07-13 23:33, pirms 15 gadiem
malači