Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas dueti turpina cīņas Igaunijas čempionātā

Jānis Celmiņš

Latvijas dueti turpina cīņas Igaunijas čempionātā
Toms Šmēdiņš
Foto: Renārs Buivids, www.beachvolley.lv

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Artis Caics šodien Pērnavā iekļuvuši Igaunijas čempionāta trešā posma finālā. Pusfinālā Latvijas duets ar 2:1 pieveica mājiniekus Karlu Jāni un Rainu Raudu. Cīņā par trešo vietu smiltīs dosies vēl viens Latvijas duets – Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

Vienā no pusfināliem tikās Toms Šmēdiņš / Artis Caics un Karls Jāni / Rains Raudu, bet otrā brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi spēlēja ar Karelu Kaisu / Argo Araku.

Finālā iekļuva pa vienam Latvijas un Igaunijas duetam. Šmēdiņš / Caics pusfinālā apspēlēja Jāni / Raudu – 2:1 (17:21, 21:17, 15:11), bet brāļi Freidenfeldi ar 0:2 (22:24, 20:22) spraigā cīņā piekāpās Kaisam / Arakam.

Tādejādi finālā spēkiem mērosies Šmēdiņš / Caics un Kaiss / Araks, bet cīņā par trešo vietu smiltīs dosies brāļi Freidenfeldi un Jāni / Raudu.