Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sestdien tiks noteikts "Janvāra brazīlietis"

Jānis Celmiņš

Sestdien tiks noteikts "Janvāra brazīlietis"
Kristiāns Marnics
Foto: www.brazil.lv

Šā gada 16. janvārī Pludmales sporta centrā "Brazīlija" notiks pludmales volejbola turnīrs "Decembra brazīlietis". Turnīrā var piedalīties ikviens spēlet gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem. Turnīrs risināsies pēc netradicionāla formāta.

Šāda veida turnīrs norisināsies jau otro reizi jaunatklātajā pludmales centrā. Turnīrā var piedalīties ikviens spēlēt gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem. Turnīrs norisinās divās kārtās, grupu turnīrā un Finālā. Grupu turnīrā - pēc katra izspēlētā seta spēlētāji mainās ar partneriem tādā veidā izspēlējot katrs ar katru un krājot savus punktus individuāli, lai noteiktu labāko. Finālā 1. un 2. vietu ieguvēji grupās cīnās par Janvāra Brazīlieša titulu, bet 3. un 4. vietas ieguvēji cīnās par Janvāra mazā brazīlieša titulu arī spēlējot grupās.

Pieteikšanās turnīram, nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv, minot sekojošu informāciju - konkrētā turnīra nosaukums, tā norises laiks, spēlētāja vārds un uzvārds, kontakttalrunis un kontakta e-pasts.

Par turnīru

Pieteikumi: Tiek pieņemti līdz 2010. gada 15. janvāra pl. 12.00
Turnīra sākums: pl. 16:00
Reģistrācija turnīram: pl. 15:30
Dalības maksa: 8 Ls no spēlētāja

Jau ziņojām, ka par "Decembra brazīlieti" vēl aizvadītajā gadā kļuva Kristiāns Marnics.

Izmantotie resuri:
beachvolley.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-12 16:28, pirms 14 gadiem
Man jau liekas, ka janvāra brazīlietis ir Ansis Medeni

  +1 [+] [-]

, 2010-01-12 16:50, pirms 14 gadiem
tiem kas neseko lidzi...
ari decembra brazilieti dalibas maksa bija 8,- ls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-12 19:02, pirms 14 gadiem
Si ja turnira komanda ir viens speletajs.. sis turnirs ir king of the beach formata.. kur katrs speletajs cinas par saviem rezultatiem....

     [+] [-]

, 2010-01-14 22:47, pirms 14 gadiem
ar vienu aci skatisimies Dinamo ar otru servesim