Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam / Šmēdiņam un Minusai / Jursonei pirmie pretinieki zināmi

Jānis Celmiņš

Pļaviņam / Šmēdiņam un Minusai / Jursonei pirmie pretinieki zināmi
Toms Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Renārs Buivids

Latvijas pludmales volejbola pāri Mārtiņš Pļaviņš / Toms Šmēdiņš un Inguna Minusa / Inese Jursone uzzinājuši savus pretiniekus FIVB pasaules kausa posmā Norvēģijas pilsētā Kristiansandā. Vīru duets sacensības sāks ar kvalifikāciju, dāmas ar pamatturnīru.

Mārtiņš Pļaviņš un Toms Šmēdiņš Kristiandsenas turnīra smiltīs rīt dosies jau pulksten 11.00 pēc Latvijas laika. Lai nodrošinātu vietu pasaules kausa posma pamatturnīrā Latvijas pārim jāizcīna divas uzvaras. Pirmie pretinieki jau trešdienas rītā būs mazpazīstamie zviedri Bjorns Huitfelds un Peters Jonsons. Viens ir skaidrs, pirmā kārta noteikti jāpārvar.

Ja Mārtiņam un Tomam izdosies izcīnīt uzvaru pirmajā turnīra mačā, tad otrajā visticamāk pretī stāsies krievi Jurijs Bogatovs un Sergejs Prokofjevs, kuriem pirmajā spēlē pretinieki arī "jāņem" – Peters Bjorbaks un Markuss Borge Johansens.

Inguna Minusa un Inese Jursone rīt uzsāks dalību Kristiansandas posma pamatturnīrā, kur pirmās kārtas pretinieces būs itālietes Daniela Grigoria un Džulija Momoli. Latvietes turnīrā izliktas ar 22 numuru, itālietes ar 11. Abi šie dāmu dueti kortā dosies vien trešdienas pēcpusdienā pulksten 15.00.

Trešais mūsu duets Aleksandrs Samolovs un Rualsns Sorokins turnīru uzsāks ceturtdien ar pamatsacensībām.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2009-08-12 07:49, pirms 15 gadiem
Jābūt divām uzvarām!!!

     [+] [-]

, 2009-08-12 11:43, pirms 15 gadiem
Lai veicas visiem mūsu pāriem!

     [+] [-]

, 2009-08-12 12:11, pirms 15 gadiem
Pirmā jau ir, otrajā kārtā pret krieviem jāspēlē.

aizermans19 rakstīja: Jābūt divām uzvarām!!!

     [+] [-]

, 2009-08-12 12:18, pirms 15 gadiem
Krievi nekas īpašs neizskatījās - nav variantu, jāņem!