Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš / Šmēdiņš kvalifikācijas turnīru iesāk ar uzvaru

Pļaviņš / Šmēdiņš kvalifikācijas turnīru iesāk ar uzvaru
Toms Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Renārs Buivids

Ar uzvaru kvalifikācijas turnīru FIVB pasaules kausa posmā Norvēģijas pilsētā Kristiansandā uzsākuši Mārtiņš Pļaviņš / Toms Šmēdiņš, kuri ar 2:0 uzvarēja Bjornu Huitfeldu un Peteru Jonsonu.

Mārtiņš Pļaviņš un Toms Šmēdiņš Kristiansandas turnīru iesāka ar spēli pret mazpazīstamo zviedru pāri Bjornu Huitfeldu un Peteru Jonsonu. Pirmajā setā mūsu duets izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 21:13, bet otrajā ar 21:18. Lai nodrošinātu vietu pasaules kausa posma pamatturnīrā mūsu duetam vēlāk pēcpusdienā būs jāpieveic krievi Jurijs Bogatovs un Sergejs Prokofjevs.

Inguna Minusa un Inese Jursone dalību Kristiansandas posma pamatturnīrā uzsāk vēlāk, kur pirmajā kārtā tiksies ar itālietēm Danielu Grigoriju un Džuliju Momoli. Latvietes turnīrā izliktas ar 22 numuru, bet itālietes ar 11.

Trešais mūsu duets Aleksandrs Samolovs un Rualsns Sorokins turnīru uzsāks ceturtdien ar pamatsacensībām.

Izmantotie resursi:
fivb.com