Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Norvēģijas posmā trīs Latvijas dueti

Jānis Celmiņš

Norvēģijas posmā trīs Latvijas dueti
Inguna Minusa
Foto: www.fivb.com

No 10. līdz 16. augustam Norvēģijas pilsētā Kristiansendā risināsies kārtējais sezonas FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā. Latviju šajā posmā pārstāvēs trīs dueti – Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins, Mārtiņš Pļaviņš / Toms Šmēdiņš un Inguna Minusa / Inese Jursone.

Pirmie dalību turnīrā uzsāks Mārtiņš Pļaviņš un Toms Šmēdiņš, kuri aizvadītajā nedēļas nogalē startēja Latvijas čempionāta trešajā posmā. Toms kopā ar Arti Caicu izcīnīja otro vietu, bet Mārtiņš duetā ar Andri Krūmiņu ierindojās trešajā vietā. Interesanti, ka arī noslēdzošajā Latvijas čempionāta "Zelta OPEN" Fināla posmā (14. – 16. augusts) vīri spēlēs attiecīgi ar Caicu un Krūmiņu.

Pasaules kausa posmu Norvēģijā Pļaviņš / Šmēdiņš uzsāks jau rīt, kad aizvadīs kvalifikācijas sacensības. Abi pārējie Latvijas dueti startēs Kristiansendas posma pamatturnīrā. Inguna Minusa un Ines Jursone, tāpat kā Pļaviņš / Šmēdiņš, pirmās spēles aizvadīs trešdien, bet Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ceturtdien.

Izmantotie resursi:
fivb.com

Slēpts komentārs: YX

  +2 [+] [-]

, 2009-08-11 13:56, pirms 15 gadiem
Lai kādam atkal rastos intrigai stulbi jautājumi....!

     [+] [-]

, 2009-08-11 15:53, pirms 15 gadiem
YX - ja neinteresējies par pludmales voleju un nelasi rakstus - tad arī paskaidrojums Tev ir dziļi vienaldzīgs

     [+] [-]

, 2009-08-11 21:27, pirms 15 gadiem
waufsBOSS rakstīja: Lai kādam atkal rastos intrigai stulbi jautājumi....!
nevis intrigai, bet tikai stulbi!!

     [+] [-]

, 2009-08-12 09:23, pirms 15 gadiem
Nu piedodiet - nesēžu eSportā 24/7 un nevaru vienmēr visus rakstus paspēt izlasīt!

Bet vai tiešām jums grūti apgaismot arī citus? Varējāt labāk 5 vārdos uzrakstīt atbildi par tēmu, nevis tā vietā te censties izcelties ar gudrībām. Bet nu tāda jau ir latvieša daba - ka tik citam kaut ko sliktu izdarīt, nevis palīdzēt...