Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas dueti ar uzvarām sāk pasaules U19 čempionātu

Latvijas dueti ar uzvarām sāk pasaules U19 čempionātu
Alise Pastare
Foto: fivb.org

Pasaules U19 čempionātā pludmales volejbolā apakšgrupu cīņas ar uzvaru sāka abi Latvijas dueti. Vlads Smirnovs un Edgars Potašovs trīs setu cīņā ar 2:1 (16:21, 21:17, 15:8) pieveica Nigērijas pāri Ibrahims/Abduls Nāsers, bet Anete Briņķe un Alise Pastare divos setos pārspēja Sentlūsijas duetu Kasimija/Kerina.

Ar 10.numuru izliktie latvieši piekāpās mača pirmajā setā, tomēr prata saņemties un uzvarēt otrajā un arī trešajā setā, pasaules čempionātu sākot ar uzvaru. G apakšgrupā latviešiem atlikušas vēl divas spēles. Rīt Smirnovs/Potašovs tiksies ar šveiciešiem Zandbergenu/Metralu (26.) un Brazīlijas duetu Vanderleju/Renato (7.).

Vakar pasaules čempionāta kvalifikācijā līdz pamatturnīram centās tikt arī otrs Latvijas duets Reinis Prīdāns/Pauls Alberts van der Bēks, tomēr pirmajā atlases kārtā šis pāris piekāpās Krievijas sportistiem Stojanovskim un Jarzutkinam.

Ar uzvaru pasaules čempionāta pamatturnīru sāka arī vienīgais Latvijas dāmu duets – Anete Briņķe un Alise Pastare. Pirmajā mačā latvietes pārliecinoši ar 2:0 (21:7, 21:9) pārspēja Sentlūsijas pāri Kasimija/Kerina. Ar 13.numuru izliktās Briņķe/Pastare rīt sacentīsies ar amerikānietēm Kaputo/Knudsenu (29.) un vācietēm Šnaideri/Šraiberi (4.).

Izmantotais avots:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...