Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Turnīra "Saulkrastu Kokteilis" norise zem jautājuma zīmes

Jānis Celmiņš

Turnīra "Saulkrastu Kokteilis" norise zem jautājuma zīmes
Foto: AFP

Daudzi Latvijas pludmales volejbolisti pēdējā laikā ar vien biežāk interesējas par ikgadējā pludmales volejbola turnīra "Saulkrastu Kokteilis" norisi. Portāls eSports.lv mēģina viest skaidrību par turnīra iespējamo norisi šovasar.

Jau ilgus gadus Saulkrastos risinās tradicionālais pludmales volejbola turnīrs "Saulkrastu Kokteilis". Tajā ik gadu piedalījušies gandrīz visi labākie Latvijas pludmales volejbolisti un turnīrs iemantojis lielu interesi arī volejbola līdzjutēju vidū. Turnīra izšķirošās spēles katru gadu notikušas Saulkrastu estrādē prožektoru gaismu apspīdētos smilšu laukumos.

Kā portālam eSports.lv pastāstīja turnīra ilggadējais organizators Andris Vanags, turnīra norise šovasar ir zem lielas jautājuma zīmes.

"Šobrīd turnīrs uz nezināmu laiku ir pārcelts. Pavisam nesen noslēdzās pašvaldību vēlēšanas un situācija ar finansiālu atbalstu no pašvaldības nav tik viennozīmīga. Interese no spēlētāju puses ir ļoti liela. Vai turnīru paspēsim noorganizēt arī šogad, vai arī turpināsim tradīciju nākamajā vasarā, nezinu. Tas neapšaubāmi ir ļoti labs pasākums arī priekš Saulkrastu pilsētas, tāpēc jāmēģina to saglabāt. Pats ilgus gadus dzīvoju Saulkrastos un noteikti mēģināšu saglabāt šo turnīru. Ja šovasar ne, tad nākamvasar turnīrs noteikti būs," portālam eSports.lv pastāstīja Andris Vanags.

"Saulkrastu kokteiļa" iepriekšējo gadu čempioni.

GadsČempioni
1995.Uģis Krastiņš/Aivis Eida
1996.Andris Krūmiņš/Ilgvars Ozoliņš
1997.Ringolds Štāls/Andris Treijs
1997.Jānis Grīnbergs/Juris Gendelis
1998.Jānis Grīnbergs/Tarass Tabačuks
1999.Jānis Grīnbergs/Andris Krūmiņš
2000.Jānis Grīnbergs/Andris Krūmiņš
2001.Henriks Čivass/Tads Donela (Lietuva)
2002.Klāvs Zaļkalns/Edgars Sebežs
2003.Andris Krūmiņš/Ruslans Sorokins
2004.Jānis Grīnbergs/Armīns Vensbergs
2005.Andris Krūmiņš/Ruslans Sorokins
2006.Toms Šmēdiņš/Jānis Šmēdiņš
2007.Jānis Grīnbergs/Austris Štāls
2008.Jānis Šmēdiņš/Kristiāns Marnics

  +1 [+] [-]

, 2009-07-11 13:04, pirms 15 gadiem
ee labais, lielaa glaaze stavees pie Kristjika un varees braukt iemochiit veel gadu