Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Romā tikai Samoilovs / Sorokins un brāļi Freidenfeldi

Jānis Celmiņš

Romā tikai Samoilovs / Sorokins un brāļi Freidenfeldi
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.spteam.lv

Šonedēļ Itālijā (Romā) risināsies trešais šīs sezonas FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā vīru duetiem. Latviju tajā pārstāvēs vien divi dueti, nevis kā iepriekš ziņots trīs. Duets Mārtiņš Pļaviņš / Lauris Iecelnieks dalību no turnīra atsaucis savainojuma dēļ.

Sākotnēji FIVB pasaules kausa posmam Romā bija pieteikti trīs Latvijas pludmales volejbola dueti - Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins, Mārtiņš Pļaviņš / Lauris Iecelnieks un brāļu duets Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

Šodien kļuvis zināms, ka Romā startēs vien divi Latvijas dueti - Samoilovs / Sorokins un brāļi Freidenfeldi. Trešais duets īsi pirms došanās uz Itāliju bijis spiests savu dalību no turnīra atsaukt. Kādā no treniņiem pleca traumu nedaudz atsvaidzinājis Mārtiņš Pļaviņš un duets izlēmis Romas posmā nestartēt, bet uzsvaru likt uz gatavošanās procesu sezonas turpinājumam. Visticamāk dueta pirmais kopējais starts šosezon būs Polijas pilsētā Mislovicē, kur maija beigās risināsies sezonas ceturtais pasaules kausa posms.

Samoilovs / Sorokins un brāļi Freidenfeldi turnīru Romā uzsāks ar kvalifikācijas sacensībām.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-11 16:35, pirms 15 gadiem
Sportinsh rakstīja: kpc nav kopaa Samoilovs un Plavinsh ?
čali, no kurienes tu esi? ja interesējies pa voli,(vai sportu kopumā),tad jau būtu jāzin,kas un kā

  +1 [+] [-]

, 2009-05-11 16:55, pirms 15 gadiem
Pēteris Lāpselis rakstīja: čali, no kurienes tu esi? ja interesējies pa voli,(vai sportu kopumā),tad jau būtu jāzin,kas un kā
vai arī, ja skatījies olimpiskās spēles, kur par to vien runāja

     [+] [-]

, 2009-05-12 16:13, pirms 15 gadiem
Samoilovam un Sorokinam izskatās, ka jāspēlē uzreiz pamatturnīrā.