Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Izskatās, ka plecam ir pārslodze"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Izskatās, ka plecam ir pārslodze"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.samoilovs.lv

"Izskatās, ka plecam ir pārslodze no treniņiem smiltīs un kāda no saitēm sākusi sāpēt," pēc dalības atsaukšanas FIVB Pasaules kausa posmam (Romā) pludmales volejbolā portālam eSports.lv teica Mārtiņš Pļaviņš.

Šonedēļ Itālijā (Romā) risināsies trešais šīs sezonas FIVB Pasaules kausa posms pludmales volejbolā vīru duetiem. Latviju tajā pārstāvēs vien divi dueti, nevis kā iepriekš ziņots trīs. Duets Mārtiņš Pļaviņš / Lauris Iecelnieks dalību no turnīra atsaucis savainojuma dēļ. Tādejādi Romā startēs vien divi Latvijas dueti - Samoilovs / Sorokins un brāļi Freidenfeldi.

Mārtiņš Pļaviņš portālam eSports.lv pastāstīja, ka savainojums nav pārāk nopietns, taču nepatīkams. "Visu sezonu Lāsē, spēlēju kā libero un uzbrukumā man praktiski nesanāca spēlēt, tikai aizsardzībā. Tagad, kad trenējos smiltīs, uzbrukums ir neatņemama treniņu procesa sastāvdaļa. Izskatās, ka plecam ir pārslodze no treniņiem smiltīs un kāda no saitēm sākusi sāpēt. Negribas lieki riskēt, tāpēc uz Romu nebrauksim. Labāk atpūsties nedaudz un pēc tam atkal varēšu spēlēt ar simtprocentīgu atdevi," skaidroja Pļaviņš.

Visticamāk dueta pirmais kopējais starts šosezon būs Polijas pilsētā Mislovicē, kur maija beigās risināsies sezonas ceturtais Pasaules kausa posms.

Samoilovs / Sorokins un brāļi Freidenfeldi turnīru Romā uzsāks ar kvalifikācijas sacensībām.

  -3 [+] [-]

, 2009-05-11 22:23, pirms 15 gadiem
tikai ne to !!!ak nē sezona galīgi nobruks aaaa