Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa un Kravčenoka šķiras no trenera Samoilova, strādās ar Andri Krūmiņu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Graudiņa un Kravčenoka šķiras no trenera Samoilova, strādās ar Andri Krūmiņu
Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa. Foto: CEV.eu

Olimpisko spēļu ceļazīmes īpašnieces, Latvijas vadošais sieviešu pludmales volejbola duets Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa, gatavošanos Tokijai turpinās trenera Andra Krūmiņa vadībā. Sadarbība ar Genādiju Samoilovu beigusies.

“Olimpiskajā gadā katram lēmumam un detaļai ir milzīga vērtība. Apsverot visas iespējas, tai skaitā arī riskus, esam nolēmušas mainīt mūsu komandas treneru sastāvu,” trešdien, 11. martā, publicētajā paziņojumā raksta 2019. gada Eiropas čempiones.

“Gatavošanos Olimpiskajām spēlēm turpināsim trenera Andra Krūmiņa vadībā,” vēsta Kravčenoka un Graudiņa. “Pirms Pasaules kausa četrzvaigžņu posma Meksikas pilsētā Kankūnā dosimies kopā aizvadīt treniņnometni Losandželosā. Vēlamies pateikt paldies trenerim Genādijam par viņa doto ieguldījumu un darbu mūsu kā sportistu izaugsmē un attīstībā!”

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/graudina.k...

  +2 [+] [-]

, 2020-03-11 18:16, pirms 5 gadiem
Interesanti, SAM/ŠME, tagad meitenes, būs izsmelts laikam Gena. Liekad jau tomēr, ka pie Genas varētu jau vēl pamaukt, kamēr aug, pamatus tomēr labus ieliek.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-11 18:21, pirms 5 gadiem
Pirms gada jau izskandalējās un nekas nenotika, brīnums kā tagad....

  +3 [+] [-]

, 2020-03-11 20:06, pirms 5 gadiem
Vēl tikai no Buļa jàtiek vaļā...

     [+] [-]

, 2020-03-12 09:02, pirms 5 gadiem
wow wow rakstīja: Vēl tikai no Buļa jàtiek vaļā...
NUjā, kur Buļis, tur kaut kā komandai neiet. Pļaviņam Bullis, laikam nav menedžeris.
Varēs Gena mierīgi Mārtiņu uztrennēt. Domāju, ka ar Toču un Pļaviņu ir viegli strādāt, īsti profesionāļi, it sevišķi Mārtiņš.