Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

LČ finālposmā startēs gandrīz visi labākie

Jānis Celmiņš

LČ finālposmā startēs gandrīz visi labākie
2012. gada Latvijas čempioni Haralds Regža un Armands Āboliņš šogad centīsies aizstāvēt titulu
Foto: beachvolley.lv

Šajā nedēļas nogalē pludmales sporta centrā „Brazīlija” risināsies Latvijas čempionāta ERGO Open pludmales volejbolā finālposms, kā vīriem tā dāmām. Vīru turnīra dalībnieku sarakstā atrodami gandrīz visi mūsu labākie pludmales volejbolisti – Pasaules ranga līderi Jānis Šmēdiņš un Aeksandrs Samoilovs, 2012. gada sezonas labākais pasaules aizsargs Mārtiņš Pļaviņš un citi.

Vīru sacensībās ar pirmo numuru izsēti Pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Pirmajam no viņiem jau izdevies izcīnīt divus Latvijas čempionu titulus, bet otrajam šāda titula pagaidām nav. Otrais turnīra numurs ticis Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Solovejam, bet trešais un ceturtais attiecīgi Haraldam Regžam / Armandam Āboliņam (aizvadītā gada Latvijas čempioni) un Rihardam Finsteram / Edgaram Točam. Tāpat sacensībās startēs ierastie Latvijas čempionāta posmu vadošie dueti Klāvs Zaļkalns / Jānis Graudiņš, Gints Antoms / Dāvis Nātriņš un citi.

Par Latvijas čempionu titulu šosezon necīnīsies Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins. Otrajam to liedz darīt iekaisušais ceļgals, kuram nepieciešama atpūta.

Dāmu turnīra dalībnieču sastāvs, iespējams, nav tik spēcīgs, taču tas nenozīmē, ka cīņas būs mazāk aizraujošas. Ar pirmo numuru izsētas Alise Elizabete Pastare / Anete Briņķe, otrais Ilzei Liepiņlauskai / Sandai Ragozinai, bet trešais Martai Ozoliņai / Tinai Graudiņai. Dalībnieču vidū ir arī Inese Jursone, kura ierasti spēlēs kopā ar Anci Auziņu.

Finālposma sacensības startēs jau piektdien. Atšķirībā no citiem LČ posmiem, kuros piektdienās tiek izspēlētas kvalifikācijas sacensības, šoreiz pēdējā nedēļas darbadienā startēs pamatturnīra sacensības. Jau pulksten 16.50 plānots sākt sacensību pamatturnīru, kur komandas sākotnēji spēlē grupu turnīru un pēc tam turnīrs turpinās pēc 16 komandu vienmīnusa spēles sistēmas. Sieviešu komandas Latvijas čempionāta ERGO Open finālā iesaistās sestdien,14. septembrī plkst. 13.30, kad sāksies pamatturnīra sacensības. Pamatturnīrā komandas sākotnēji spēlēs grupu turnīru, bet pēc tam pēc 8 komandu vienmīnusa sistēmas. Sacensību otrā dienā noslēgsies ar 1/4 fināla spēlēm sievietēm plkst. 18.30.

Noslēdzošajā sacensību dienā, 15.septembrī, vīriešu komandu 1/4 fināla spēles sāksies plkst. 10.00. Pēc tam plkst. 12.00 un 13.00 sacensības turpināsies ar 1/2 fināla spēlēm sieviešu un vīriešu komandām. Pirmās par medaļām cīnīsies dāmas, spēle par 3. vietu sāksies plkst. 14.00. Stundu vēlāk paredzēta vīriešu komandu spēle par 3.vietu. Šīs sezonas fināla posma uzvarētājas tiks noskaidrotas ap plkst.16.00, kad sāksies sieviešu komandu fināla spēle, un sacensību kulminācija, jeb vīriešu komandu fināls, paredzēts svētdienas pievakarē plkst. 17.00. Visas četras cīņas par medaļām tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Organizatori sola ne tikai aizraujošas cīņas smilšu laukumos, bet arī dažādus konkursus un aktivitātes līdzjutējiem.

Dalībnieku sastāvs vīru duetiem: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
Dalībnieku sastāvs dāmu duetiem: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

Svētdiena, 15. septembris

10:00 - 1/4 fināli vīriešu komandām
11:00 - 1/4 fināli vīriešu komandām
12:00 - 1/2 fināli sieviešu komandām
13:00 - 1/2 fināli vīriešu komandām
14:00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
15:00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
16:00 - Fināls sieviešu komandām
17:00 - Fināls vīriešu komandām

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-10 14:10, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Tur kaut kādas tribīnes ar ir?
Tādas patizlas ,bet ir... ja daduz cilvēku, tad bez maz vai uz otra galvas jākāpj,lai tiktu lejā vai augšā...