Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

papildināts Liniņš/Kauliņš un Pastare/Briņķe noslēdz dalību Eiropas U-20 čempionātā

Krišs Upenieks

Liniņš/Kauliņš un Pastare/Briņķe noslēdz dalību Eiropas U-20 čempionātā
Raimonds Liniņš un Kārlis Kauliņš
Foto: cev.lu

Ar zaudējumu izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā dalību Eiropas U-20 čempionātā noslēguši Latvijas pludmales volejbolisti Raimonds Liniņš un Kārlis Kauliņš, kas divos setos bez lielām iespējām zaudēja vāciešiem Ludje/Šneiders. Tāds pats liktenis arī daiļā dzimuma pārstāvēm Alisei Pastarei un Anete Briņķei.

Savā apakšgrupā latvieši trīs spēlēs izcīnīja vienu panākumu, ar 2-0 (21:18, 21:19) pieveicot turkus Bajsalu/Jedidagu (21.). Ar vienu uzvaru trīs spēlēs bija pietiekami, lai Liniņš/Kauliņš iekļūtu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Turnīra 1/16 finālā ar 28. numuru izliktais Latvijas duets tikās ar vāciešiem Ludje/Šneiders (25.). Diemžēl šajā mačā mūsējiem nebija nopietnu variantu pacīnīties par uzvaru - zaudējums divos setos 31 minūtes laikā ar 11:21 un 14:21, tādējādi sacensības noslēgtas dalītā 17. vietā.

Pulksten 14:10 cīņu astotdaļfinālā sāks šīs vecuma grupas Latvijas spēcīgākais duets Toms Prokofjevs un Vlads Smirnovs, kas grupu turnīrā izcīnīja trīs uzvaras.

Latvietes grupā izcīnīja vienu panākumu, ar ko bija pietiekami, lai tiktu izslēgšanas turnīra 1. kārtā, kur gan turnīrs meitenēm arī beidzās. Cīņā ar austrietēm Viktoriju Finku un Juliju Radlu aizvadīti divi līdzīgi seta, tomēr galarezultātā piedzīvoti zaudējumi uz 18 un 19 punktiem. Pastarei un Briņķei dalīta 17. vieta.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja