Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Namiķe un Brailko izstājas ceturtdaļfinālā un neaizstāv Eiropas U20 titulu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Namiķe un Brailko izstājas ceturtdaļfinālā un neaizstāv Eiropas U20 titulu
Varvara Brailko un Anete Namiķe. Foto: CEV

Turcijas pilsētā Izmirā notiekošajā Eiropas U20 čempionāta pludmales volejbolā latvietes Anete Namiķe un Varvara Brailko šodien izslēgšanas spēļu turnīru sāka ar divām uzvarām, tomēr izstājās ceturtdaļfinālā un nespēja nosargāt pirms gada iegūto titulu.

Vakar zaudējušas cīņā par pirmo vietu apakšgrupā, Anete Namiķe un Varvara Brailko izslēgšanas spēles sāka ar pirmo kārtu un tajā pārliecinoši divos setos ar 21:8 un 21:8 pārspēja Andoras duetu Andrea Da Silvu un Patrīciju Masu. Cīņa noslēdzās 24 minūšu laikā. Abos setos pilnībā dominēja latvietes no setu sākuma līdz beigām, tos uzvarot ar identisku 21:8 un 21:8.

Astotdaļfinālā pret čehietēm Kailiju Noišaferovu un Mihaelu Brinkovu.cīņa bija krietni grūtāka. Ja pirmajā setā pret čehu duetu Namiķe un Brailko bija pārliecinoši labākas ar 21:13, tad turpmākajā spēles gaitā bija vērojama saspringta cīņa par uzvaru. Otro setu latvietes iesāka lieliski, izvirzoties vadībā ar 8:3, taču pārsvars netika noturēts. Ar 21 punktu nepietika, lai noskaidrotu setā uzvarētāju, taču pie 21:21 čehietes izcīnīja divus punktus pēc kārtas, tādējādi uzvarot setu un nodrošinot izšķirošo trešo setu. Tajā Namiķei un Brailko bija jāatspēlējas, kas izdevās seta izskaņā. Ja otrā seta izskaņā veiksmīgākas izrādījās pretinieces, tad trešā seta izšķirošajos brīžos aukstasinīgāk nospēlēja latvietes, uzvarot setu ar 16:14 un iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Ceturtdaļfinālā pretī stājās nīderlandietes Brehta Pīrsma un Desi Poiesa, kuras līdz tam bija uzvarējušas visās četrās spēlēs, zaudējušas tikai vienā setā un pa reizei pievārējušas arī igaunietes un lietuvietes. Nīderlandietes diemžēl paņēma arī trešo Baltijas skalpu. Pirmajā setā Pīrsma un Poiesa galotnē bija labākas ar 24:22, bet otrajā setā Namiķei un Brailko neizdevās sasmelt izlieto - latvietes drusku samazināja deficītu, tomēr zaudēja ar 18:21 un izstājs no turnīra. Pirms gada Pīrsma un Poiesa netika pāri astotdaļfināla barjerai. Atgādinām, ka čempionāts ir noslēdzies arī puišiem Kārlim Ābelītim un Dāvim Teterim, kuri apakšgrupu cīņās piedzīvoja zaudējumus visās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.cev.eu/beach/age-groups...

     [+] [-]

, 2021-07-10 13:34, pirms 3 gadiem
rāda arī kkur?

     [+] [-]

, 2021-07-10 13:55, pirms 3 gadiem
elvison rakstīja: rāda arī kkur?
Pietiks tikai ar vienu rakstu sportacentrā, ka uzvarējām.

     [+] [-]

, 2021-07-10 14:08, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Pietiks tikai ar vienu rakstu sportacentrā, ka uzvarējām.
:/

     [+] [-]

, 2021-07-10 18:37, pirms 3 gadiem
Tikko zaudēja 2 setos