Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Uz Saulkrastu trofeju paliek astoņi pretendenti

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Uz Saulkrastu trofeju paliek astoņi pretendenti
Jānis Grīnbergs un Karels Kaiss aizsardzībā Saulkrastu pludmalē
Foto: Renārs Buivids

"Saulkrastu kokteiļa" ietvaros notiekošajā "Barons Baltic Open" pludmales volejbola turnīrā piektdien kļuva zināmi astoņi dueti, kuri sestdien "Koklītēs" turpinās cīņu par 2000 eiro lielo balvu fondu.

Startam "Barons Baltic Open" kopumā pieteicās gandrīz 30 dueti, kuru pulkā bija visi spēcīgākie valsts pludmales volejbola pāri, izņemot Aleksadru Samoilovu/Ruslanu Sorokinu un Mārtiņu Pļaviņu/Jāni Šmēdiņu, kuri šajās dienās sekmīgi cīnās Šveicē notiekošajā Pasaules kausa "Grand Slam" turnīrā.

Pamatturnīra pirmajās divās kārtas uzvaras izcīnīja ar pirmajiem diviem numuriem izliktie pāri - Toms Šmēdiņš/Artūrs Kiseļevs un Toms Vanags/Ingars Ivanovs, kā arī Artis Caics/Viktors Koržeņevičs un kvaliikāciju sekmīgi pārvarējušie Vents Graudiņš un Jānis Graudiņš.

"Saulkrastu kokteiļa" seškārtējais čempions Jānis Grīnbergs startēja kopā ar igauņu meistaru Karelu Kaisu, kā "Wild Card" īpašnieki spēles uzsākot no pamatturnīra. Pieredzējušajam duetam tomēr tā pa īstam neizdevās apliecināt savu meistarību, jo Grīnbergs/Kaiss piedzīvoja trīs zaudējumus pēc kārtas, izstājoties no cīņas par trofeju.

Pārējo divu "Wild Card" saņēmēji - lietuvieši Tads Donela/Marjus Vasiļausks un Austris Štāls/Ringolds Štāls - neizvairījās no zaudējumiem, taču viņiem izdevās turpināt līdzdalību turnīru, sekmīgi cīnoties tā saucamajā "zaudētāju zarā". Sestdien ciņu par vietu pusinālā Donela/Vasiļausks turpinās mačā pret Jāni Rudzīti/Klāvu Zaļkalnu, bet Štāliem sestdien būs jāsāk ar maču pret Lauri Iecelnieku un Kristiānu Marnicu.

Sestdien pamatturnīra spēles atsāksies plkst. 11. Izšķirošās spēles par 1. un 3. vietu no plkst. 21 notiks "Koklīšu" pludmalē starmešu gaismās "PeR" un labāko dīdžeju mūzikas pavadījumā.