Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Zelta OPEN" pirmajā posmā uzvar Regža un Āboliņš

Jānis Celmiņš

"Zelta OPEN" pirmajā posmā uzvar Regža un Āboliņš
Haralds Regža un Armands Āboliņš
Foto: beachvolley.lv

Latvijas pludmales volejbola čempionāta „Zelta OPEN” 1. posmā šodien triumfēja Haralds Regža un Armands Āboliņš, kuri finālmačā ar 2:0 pieveica Ingar Ivanovu un Artūru Kiseļevu. Trešā vieta Arnim Tuntem un Ģirtam Glāzeram.

Turnīrs pārsteigumiem bagāts bija vakar, kad tā sauktajā „zaudētāju zarā” uzspēlēja abi finālisti gan Haramds Regža ar Armandu Āboliņu, gan Ingars Ivanovs un Artūrs Kiseļevs.

Šodien top seši spēlēs pārsteigumi nenotika. Cīņā par trešo vietu „Brazīlijas” Sporta centra smiltīs Arnis Tunte un Ģirts Glāzers trijos setos pieveica Edgaru Toču un Kristianu Marnicu, bet finālā Regža Āboliņš pārliecinoši pieveica Ivanovu / Kiseļevu. Kārtīga cīņa finālmačā bija otrajā setā. Mača rezultāts 2:0 (21:17, 21:18).

Dalīta piektā vieta šī turnīra galvenajiem pārsteiguma autoriem Gintam Sedolam / Mārtiņam Grundmanim (turnīra gaitā apspēlēja arī Regžu un Āboliņu) un Gintam Antomam / Dāvim Nātriņam (sestdien pieveica otrus finālistus).

Šosezon Latvijas čempionāta ietvaros tiks izspēlēti pieci posmi. Otrais no tiem jau jūnija beigās un jūlija sākumā Majoru pludmalē.

"Zelta OPEN" 1. posma pamatturnīra rezultāti: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

     [+] [-]

, 2012-06-13 23:43, pirms 12 gadiem
latiņš uz G/M atmaksājas...