Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ābelītis/Teteris zaudē visās U20 Eiropas čempionāta grupu turnīra spēlēs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābelītis/Teteris zaudē visās U20 Eiropas čempionāta grupu turnīra spēlēs
Kārlis Ābelītis uzbrukumā. Foto: CEV

Neveiksmīgi Turcijas pilsētā Izmirā notiekošo Eiropas čempionātu U20 vecuma grupā pludmales volejbolā aizvadījis Latvijas vīru pāris Kārlis Ābelītis un Dāvis Teteris, latviešiem šodien piekāpjoties attiecīgi duetiem no Slovēnijas un Čehijas.

Pēc vakar F apakšgrupas pirmajā spēlē piedzīvotās sakāves ar 0-2 (19; 19) pret Igaunijas pāri Rasmusu Mejusu un Ēriku Kauru Kaisu šodien Latvijas duetam sākumā stājās pretī pirmo vietu apakšgrupā izcīnījušie slovēņi Roks Možičs un Roks Bračko. Pirmajā setā Slovēnijas komanda latviešiem neatstāja variantus - 21:13. Otrajā Ābelītis un Teteris jau cīnījās labāk, piekāpjoties ar 17:21.

Savukārt vēlā pēcpusdienā latviešus laukumā izaicināja Čehijas sportisti Jakubs Šepka un Tomāšs Semerads, kuri F grupā finišēja otrajā vietā. Pirmajā setā latvieši bija pārāki ar 21:19, bet otrajā čehi reabilitējās ar 21:17, tādējādi dzēšot Ābelīša un Tetera izredzes iekļūt izslēgšanas mačos. Noslēdzošajā setā spraigā cīņā ar 16:14 labāki izrādījās čehi, latviešiem grupu turnīru noslēdzot ar trīs neveiksmēm un setu attiecību 1-6.

Izmantotie resursi:
https://www.cev.eu/beach/age-groups...