Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Otrajā PK posmā triumfē ASV un Brazīlijas dueti

Jānis Celmiņš

Otrajā PK posmā triumfē ASV un Brazīlijas dueti
Pedro un Hārlijs
Foto: www.fivb.com

FIVB pasaules kausa otrā posma sacensībās pludmales volejbolā (Šanhaja, Ķīna) uzvaras svinējuši ASV un Brazīlijas dueti. Dāmu turnīrā triumfēja ASV pārstāves Dženifera Kesija un Eiprila Rosa, bet vīru turnīrā zeltu izcīnīja brazīlieši Pedro un Hārlijs.

Dāmu turnīra finālā tikās divi dueti, kuri turnīra ietvaros nebija zaudējuši ne setu - ASV pārstāves Dženifera Kesija un Eiprila Rosa un pirmā PK posma uzvarētājas Franka Larisa un Felisberta Da Silva Juliāna (Brazīlija). Fināls izvērtās gana spraigs un uzvarētājas tika noteiktas vien trešajā setā. 56 minūšu ilgā cīņā uzvaru svinēja ASV duets – 2:1 (15:21, 21:16, 15:12). Trešo vietu ieguva Marija Antonelli un Talita Antunesa (Brazīlija).

Vīru turnīra finālā tikās brazīlieši Pedro / Hārlijs un Vācijas duets Juliuss Brinks un Jonass rekermans. Dueti turnīra laikā tikās jau tā trešajā kārtā, kad vairāk kā stundu ilgā divu setu cīņā uzvaru svinēja vācieši. Finālā brazīliešiem bija iespēja revanšēties, kuru viņi arī izmantoja. Lai gan Vācijas duetam trešā seta galotnē bija arī mačbumba, uzvaru svinēja brazīlieši – 2:1 (21:15, 13:21, 17:15).

Jau maija beigu daļā Romā risināsies pirmais šīs sezonas "Grand Slam" turnīrs.

Izmantotie resursi:
fivb.com